Arama sonuçlarınız

1. C

Turkiye yolundayiz.

Ynt: Turkiye yolundayiz. Keşke bu yaşadıklarınızı bir de görsel desteklerle bize fotoğraf çekerek yaşatsanız...Malum geziler sırasında neler görüyor, nelere şahitlik ediyorsunuz.Fakat bin kelime 1 fotoğraf çok iyi anlatır durumu derler.Eğer imkanınız olur da bu başlıktan gezinizi esere çevirmek...

2. C

Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011)

Ynt: Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011) Bıçak belki bu değildir ama yine de bol model görebileceğiniz ve benzer görüntüsü olan bir bıçak var http://www.avmarketi.com/asp/product/18558/Sterling-T0459-Av-Bicagi İyi tatiller ve herkese iyi bayramlar... Bir de unutmadan...
  3. C

Saros Çevresinde Kamp Alanları

Ynt: Saros Çevresinde Kamp Alanları Gökçetepe kampı kapalı diye biliyorum.Geçen yıl ziyaret ettiğimizde ağaçlardaki bir hastalık dolasıyla kapatıldığını ve şu sıralar sadece günü birlikçilerin zorlu stabilize sarı toprak yoldan gittiği bir yerden denize giriliyor,eğer binek araç ile giderseniz...

4. C

Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı Bu konu kafama takıldığı için biraz araştırdım ve satın aldığım yere de yazdım, onlarda kilit sistemi arızasından bıçağı kaybettiğinizi yazın size yenisini gönderirler demişler :) eğer dalga geçmedilerse ... Ama komiktir ,üstlerine çok da alınmamışlar,başka...
  5. C

Ynt: Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011) Bu bilgi çok iyi oldu , Yedigöller planımı buraya çevirebilirim.Malum İstanbul'a yakın olması da oldukça güzel... Teşekkürler.

6. C

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Kulakları çınlasın, bir abimiz vardı Bodrum'da Medar diye.Teknesinde çok lüks bir hayat yaşar,yanına gelen teknelerdekiler onun teknesinin fotoğraflarını çekerdi,o denli lüks bir guletti. Kendisi de oldukça iyi bir eğitim almış ve klasik müzik tutkunu...

7. C

Ynt: Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011) Merhabalar , Birşey öğrenmek istiyorum. Kuzuyayla'ya kışın bir kere meraktan girişten biraz daha gidip sonra kardan endişe edip çıkamama (binek,donanımsız araçla) riskine karşın devam etmemiştim. Amacım en kısa zamanda 5 yaşındaki...
  8. C

Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı Mares mi giden dalış bıçağın....! Ben de aynı durumdan muzdarip oldum ve Mares'in İtalya'da bulduğum bir email adresine durumu özetleyen bir mail attım.Cevap daha çok çalışıp kilit sistemi ile ilgili ARGE yapacakları oldu, e giden bıçak :) Denizlere kazanan...
  9. C

Bayram tatili süresince Yalova-İzmit-Adapazarı'nda kamp yeri tavsiyesi

Ynt: Bayram tatili süresince Yalova-İzmit-Adapazarı'nda kamp yeri tavsiyesi Kuzuyayla ilk aklıma gelen yer oldu.Lakin bayramda el öpme faslı sabah bittikten kısa süre sonra, orası da mesire alanı olduğundan mangalcı ve haftasonu piknik amaçlı gelen yoğun istilaya uğrarsa kafa dinleme ve doğada...

10. C

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? İlk olarak çadır alacaktım boş zamanlarda kamp yaparım diye... Buradan anladığım sonuca göre onları almadan önce BİXİ alıp biraz da atış eğitimi aldıktan sonra çadır ve diğerlerini toparlamam daha doğru olacak. ::)

11. C

Sakın Yurtdışında Cepten Konuşmayın

Ynt: Sakın Yurtdışında Cepten Konuşmayın Yurtdışına çıkmadan önce ufak bir araştırma yaparsanız , oradan satın alabileceğiniz international calling card dediğimiz yurtdışını güvenle arayabileceğiniz telefon kartlarına rastlarsınız.Genellikle Avrupada,Uzakdoğu ve Amerika'da seven eleven tarzında...
  12. C

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) Tekrardan selamlar, Bilmiyorum beklentimizi mi çok yüksek tuttunuz anlamadım ama bu sene daha çok kalacak konforuna önem verilmiş ama yiyenbilir durumundan çıkılmış gibi duruyor.Özellikle özenle hazırlanan tabakları çok...

13. C

Kartepe mi Uludağ mı?

Ynt: Kartepe mi Uludağ mı? Kartepe'ye umarım cehaletini yenmiş , dünya görüşü olan, kar lastiğinin ne olduğunu bilen Jandarma personeli koyarlar.Hafta sonu yukarıya çıkışta tam bir kaos ortamı yaratmışlar. Çıkan araçlara zorunlu zincir takılma emri vermişler.Aracımda 1.000 liranın üzerinde...
  14. C

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday Sevgili North, http://tr.wikipedia.org/wiki/Hiciv Saygilar,
  15. C

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday Aslında bu tarz isteklerinizi Jandarmaya yazın ki,sizin gideceğiniz sabah günübirlikçileri Kartepe girişinde tutarlar,öyle ya olimpiyatlara hazırlanırken günübirlikçilerde neyin nesi? :)

16. C

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Üstadlar, Evde çadırın deneme kurulumu sırasında yeterli yerim olmaması sebebiyle ,hemen çadırı toparlama adına fazladan güç bindirince pollere 1 polümün orta yerindeki katlama yerlerinde kullanılan alüminyum olan yerinden kırıldı.Yenisini bulmam mümkün müdür bu...
  17. C

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Karavanım yok ama Maltepe'de buluşma noktanıza çok yakın oturuyorum ve de sürekli olarak karavan hayali ile tutuşuyorum demek ki 11 Aralık günü kamp yerinde ev sahibi olarak gelip sizlerle tanışıp fotoğraflar çekip...
  18. C

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Selamlar, Nette uygun fiyatlı çadır ararken böyle bir ilana rastgeldim. Markayı açıkcası buradan bir kaç kere duydum.Neresidir? hangi ülkenin malıdır? bilmiyorum ama fiyatı 3 mevsim denildiği için uygun geldi. Acaba bu carrefour mağazalarında satılanlardan bir gömlek üstün...

19. C

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş özellikle de yediklerini izlemek baş döndürücü... Bu arada dikkat ettim de, site genelinde başlıklar altında yazılan yorumların arasına şirketler tarafından verilen banner reklamları...
  20. C

Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Sayın Tansu79, Bence Türkiye'ye gönderim varsa hiç Amerika'da başka bir lokasyona gönderim yapıp bir daha kargo parası ve o arkadaşa da para vermenize gerek yok ki,sonuçta o irtibata ulaşıp benim kargomu ne koşul olursa olsun USPS gönderin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri