Arama sonuçlarınız

1. F

Scotter Tavsiyesi

Ynt: Scotter Tavsiyesi Teşekkürler arkadaşlar. Honda bayiine uğrayıp göreceğim, umarım bütçeyi çok zorlamaz.

2. F

Scotter Tavsiyesi

Ynt: Scotter Tavsiyesi Sn. Mobyletteboy Kullanacağım mesafe 40-50 km civarı olur, şehirlerarası gitmem. Boy:1.82, kilo:81. Bütçe olarak max 4000 TL olabilir.Ortalama bir güce sahip bir motor olabilir. Tşk.ler
  3. F

Scotter Tavsiyesi

Arkadaşlar, hayatımda ilk kez 45'inde motora (Scooter) bindim ve acaip keyif aldım. Şimdi de satın almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz başlangıç seviyesi için? (pekhızlı olması gerekmez) Peşinen teşekkürler ilginiz için

4. F

Husky Flame 5 Mevsim Çadır

Ynt: Husky Flame 5 Mevsim Çadır Genelde tek gideceğim için Husky Flame tam bana göre o zaman. İki kişi olursak da idare edecez artık. Tşk görüşleiniz için Faruk
  5. F

Husky Flame 5 Mevsim Çadır

Ynt: Husky Flame 5 Mevsim Çadır Yankı bey ben de geçen haftaki bilgilendirmeniz sonrasında Adrenalin'den aldığım ve hiç kullanmadığım Salewa Denali 3'ü iade edip Husky Flame'i seçtim (henüz elime geçmediği için aldım diyemiyorum). Bunu hem Ağrı, hem de 5-6 günlük kamp yükü taşınarak yapılacak...

6. F

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Çok teşekkürler Yankı hocam tavsiyeleriniz için

7. F

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Teşekkürler Yankı hocam. Bu konu başlığına pek uygun değil ama bir de çadır sorum olacak: Geçenlerde Adrenalin'den Salewa Denali çadır almıştım genel amaçlı olarak. Ağrı'ya götüren acente çadırları fillan getirecek ama ben tek kalmak için bu çadırımı götürmek istiyorum...
  8. F

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Yankı hocam, tulum Eusebio marka Aurora 150 model, kaz tüyü-elyaf karışımı, bu kış kampında kullanmıştım (gece -12 civarındaydı) ve bir sorun olmamıştı tulum içi sıcaklıktan yana ama Ağustos'ta Ağrı 4200'de gece sıcaklık ne olur bilemiyorum. Mat olarak Thermarest şişme...
  9. F

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Selamlar Ağustosta Ağrı Dağı 4200 kampında uyku tulumunun ekstrem derecesi kaç civarında olmalı? Eliimde ekstremi -15, konforu -10 olan tulumum var, sıkı giyinerek bu tulumu kullanmam mümkün olur mu? Ağustosta Ağrı deneyimi olan arkadaşlar ne dersiniz? Tşk

10. F

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar, Asolo Sasslong kullanan var mı? Kış ve ağır yaz yürüyüşleri için uygun olur mu? (173'deki botu kullanıyorum, fena değil ama tabanı tahminen en fazla 2/4 olduğu için bozuk parkurlarda zorluyor.)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR