Arama sonuçlarınız

1. S

1985 mitsubishi 2.5 td 3 kapı yuruyeni

Ynt: 1985 mitsubishi 2.5 td 3 kapı yuruyeni Bunlarıda düşünmüyo değilim elbette,araçta mutlaka bir metal yorgunluğu var,sonuçta 27 yaşında bir araba,makas konusunda sizinle aynı görüşteyim aslında,ama benm istediğim bu torsiyon olayından kurtulmak ve gerçekten esaslı bir yuruyen sistem...

2. S

Ynt: 1985 mitsubishi 2.5 td 3 kapı yuruyeni teşekkürler,mutlaka araştırıp arıycam...
  3. S

Ynt: 1985 mitsubishi 2.5 td 3 kapı yuruyeni İlginize teşekkürler,Kütahya da yaşıyorum ve bu konuda bana vakit ayırabilecek ve işten anlıyan usta bulmak oldukça zor,aslında aracımın yürüyenini ARB nin üretmiş oldukları sistemle donatmak istiyorum ama aracım torsiyonla yukseltildiği için bu...

4. S

Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli?

Ynt: Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli? Merhaba,bende 1985 model 3 kapı 2.5 td Mitsubishi var,dizel oluşu bence her açıdan avantajlı,dizel araçlar suya girince stop etmiyor,doğru kullanımda benzinliden çok daha agresif oluyor.Kısa şase olmasıda araç için ayrı bi avantaj,araç zor...
  5. S

Merhaba arkadaşlar; Öncelikle 2013 yılının hepimize hayırlı olması dileklerimle. 1985 model mitsubishi 2.5 td kullanıcısıyım,aracım 3 kapı ve oldukça agresif bir araç.Aracımın arka kısmı makaslı ,ön kısmı ise normal suspansıyon sistemine sahip.Daha önce bu tarz bir sisteme sahip olan bir araca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR