Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,283

GYRY

Kamp II
Yer
istanbul
Arkadaşlar bir arkadaşım benzinli (LPG) 98 model II.nesil 3 kapı pajero aldı.Aracı gerçekten çok beğendik.
Benim düşündüğüm ise 5 kapı ve diesel seçeneği.Bu konuda arizede ve yolda aynı performansı yakalayabilirmiyiz?

Etiketler
Ynt: Pajero 5 Kapı Diesel veya 3 Kapı Benzinli?

Yolda 5 arazide 3 daha iyidir. Çünkü uzun kasa araçlar asfaltta daha iyi yol tutar, ama 3 kapılı olanla dağ yollarında daha kolay U dönüşü yaparsınız.

Teşekkür ederim hızlı dönüşünüz için.Diesel tercih etmemde arazide performans açısından bir sıkıntı olurmu?

Zannetmiyorum. Muhtemelen dizel daha iyi olur, yüksek tork arazide daha çok işe yarar.

merhabalar bende 2,6 3 kapı olanı var. daha yeni aldım ama arazide oldukça başarılı. arazi amaçlı ve off road için düşünüyorsan ben 3 kapı derim. Bana göre tek dezavantajı 3 kapılı olmasından doılayı arazide çok dik çıkışlrda 5 kapıya göre agırlık dengesinin biraz daha zayıf olması.

Merhaba,bende 1985 model 3 kapı 2.5 td Mitsubishi var,dizel oluşu bence her açıdan avantajlı,dizel araçlar suya girince stop etmiyor,doğru kullanımda benzinliden çok daha agresif oluyor.Kısa şase olmasıda araç için ayrı bi avantaj,araç zor engebeli koşullarda askıya almıyor ve manevrası oldukça iyi,bence offroad amaçlı düşünüyosan kısa şase olması her açıdan avantaj,saygılarımla

bende offroad için diesel 3 kapı tavsiye ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR