Arama sonuçlarınız

1. N

Kendini Kamping İşletmecisi Sanan İki Zat

Ynt: Kendini Kamping İşletmecisi Sanan İki Zat Mesajlari okudum yasanan deneyimler gercekten uzucu ... bizde windsurfcuyuz... icine yatak ve masa monte edilmis minubusumuz ile camp malzemelerimiz, tepesinde board ve yelkenlerimiz gezer dururuz.. dordugumuz begendigimiz yerlerde ozellikle deniz...

2. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar Ben Neset 1964 dogumluyum İstanbulda bir doga sporları windsurf ve Yelken Kulübünde yonetimdeyim. Almanya Hamburg ta ilk okul dönemlerinden bu zaman yelken sporu ile ugrasiyorum. Rafting ile Kampcılık diger hobi sporlarım. buda sitemizin adresi...
  3. N

Erenköy Caddebostan Yelken Kulübü

2002 yılında kurulan ve İstanbul Caddebostanda faaliyet gosteren Yelken,Windsurf,Rafting,kano, Engelli sporcular olimpik dallarında federe olan E.C.Y.K Açılımı Erenköy Caddebostan Yelken Kulübü. Bu spor dallarında ciddi calısmaları var. web sitesi http://www.ecyk.net

4. N

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? listede bulunan kulüpler degerli kuküpler hepsi birer spor kulübü fakat 2002 yılında kurulan ve İstanbul Caddebostanda faaliyet gosteren Yelken,Windsurf,Rafting,kano, Engelli sporcular olimpik dallarında federe olan E.C.Y.K Kulübündeyiz. Açılımı Erenköy Caddebostan...
  5. N

1M Sınıfı Radyo Kontrollu Yelkenli

Ynt: 1M Sınıfı Radyo Kontrollu Yelkenli bu konuyu biraz daha detaylandırmak gerekiyor. Sanırım bu konu federe yarısları , yarıs kuralları ve yelken numarası olan olimpik bir konu. eger biraz daha ayrıntılı acıklanırsa tahminim ilgi artacaktır.. neden yeni bir sınıf mesela ... zaten var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri