Arama sonuçlarınız

1. E

Bisiklet ile Tayland, Laos, Kamcoçya ve Suriye 11 000km

Merhaba Arkadaşlar; Daha önce yapmış olduğum bisiklet turu ile ilgili deneyimlerimi sizlerle burada paylaşmak istedim. Tamamlanmış bir tur olduğu için tur ile ilgili görseller için başka bloglara yönlendireceğim sizleri. Yapmış olduğum bisiklet turu 8 aylık bir dönemi kapsamaktadır. Turun ilk...

2. E

Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (16 Ocak 2011) 15-16 ocak arasi cadirli kamp için buluşma saati ve yeri bilirlendi mi acaba. Çadır ve gerekli ekipmanlarımız var belki bizde dahil olabiliriz.
  3. E

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu slm forum ben evrim. mimarım. trek 3900d bisikletim var. Bir hafta daha istanbulda yasamaya devam edecegim. sonrasi izmire bisikletim ile döneceğim. burada katilmis yaptığım gezi ve turlar çok keyifliydi. izmirde de devam edeceğime eminim.

4. E

Bisiklet ile İstanbul - İzmir

Selam FORUM 14.11.2008 gunu civarında istanbuldan izmire bisikletimle gitmeyi planlıyorum. Bana katılmak isteyen arkadaslar olursa bu yolu tek başıma tamamlamak zorunda olmayacağım. Tur süresi ve rota ile ilgili olarak esnek durumdayim ve 10 gun ila 5 gun arası bir zamanda tamamlamayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri