Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,588
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar,

Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2011 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerinin 16 Ocak 2011 Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ;

GEZENBİLİR İZMİR GRUBU

PARKUR;
İzmir – Balçova Termal Otel – Behzat Zirve – Halkapınar Çeşmesi - Balçova

İzmir Balçova Termal Otel önünde ki son duraklara Alsancak’tan aktarmalı olarak ulaşacağız.
Termal Otel yakınlarında çay içebileceğimiz bir yer olmadığı için kahvaltımızı Alsancak Kupon Cafe’de yapacağız.
Termal Otel koşu yolunda başlayacak olan yürüyüşümüz mandalin bahçeleri arasından geçerek yamaça tırmanmamızı sağlayan patikalar üzerinde sürecektir.
Traversler ile yükselen bu patika sayesinde kısa sürede Orman Koşu yoluna ulaşacağız. Kısa bir moladan sonra 1.Behzat Düzlüğüne ulaşacağız. Buradan Manzara Kayalıklarına doğru bir tırmanış sonrası Halkapınar çeşmeye kadar yan geçişler ile devam edecek olan yürüyüşümüz sonrası Halkapınar Çeşme Düzlüklerinde öğlen yemek molamızı vereceğiz.
Mola sonrası kısa bir tırmanış etabından sonra tekrar yan geçişler ile Behzat zirveye doğru yürüyüşümüz sürecek Behzat zirve’den İzmir Körfez manzarasının tadını çıkaracağız.
İnişimiz orman yangın yoluna mütakip patikalar ile 2. Behzat düzlüğüne ve ardından 1. Behzat Düzlüğü daha sonra da Orman Koşu yolunda olacaktır.
Termal Otel önünde otobüslerin işlediği yola ulaşacak ve sıcak evlerimize Kentkartlarımız vasıtası ile döneceğiz.

Bekliyoruz arkadaşlar.

Yürüyüş Mesafesi;
12 Km.

Etkinliğimiz her türlü hava koşulunda yapılacaktır.

GETİRİLMESİ GEREKENLER;
1- Sırtta taşınabilir bir çanta. (Bel kolonu olması tercih edilir)
2- Kalın Tabanlı ve Ayak Bleğini kavrayan bir bot.
3- Ağzı vidalı Su Taşıma Kabı. (1,5 lt. + 0,5 Lt Pet Şişe Su)
4- Kuru Üzüm - Kayısı ve/veya çikolata (Yürüyüşte enerji için)
5- Ana Mola için hafif yiyecekler.( Patates Salata - Peynir - makarna vb.)
6- Yedek Kıyafet. (Termal ya da Yün İçlik,Polar/Keten alt ve Rüzgarlık)

Yürüyüşümüz her türlü hava ve yol koşullarında yapılacaktır.

1. BULUŞMA NOKTASI;
16 Ocak 2011 Pazar günü Alsancak Cami Önü Otobüs Durak – Trafik Işıkları köşesi
Buluşma Saatimiz: 07:50

2. BULUŞMA NOKTASI;
16 Ocak 2011 Pazar günü Balçova Termal Otel Otobüs Son Durakları
Buluşma Saatimiz: 08:45

ÜCRET;
Ulaşımı Belediye otobüsleri ile yaptığımız için herkes kişisel Kentkart larını yanında getirmesi gerekmektedir.
2. Binişlerin ücretsiz olması sebebi ile bu etkinlik katılımcılara en çok 3,4 TL'ya mal olacaktır.
Öğrenci Katılımcılar için ise sadece 1,8 TL.'dır.

Ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

Rehber : Ömer Adil KUTLU

Her türlü soru ve görüşleriniz için e-posta adreslerimiz;

Ömer Adil KUTLU - adilmehve@gmail.com
Murat ÖZ - muratoz72@gmail.com

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

20 - 21 Şubat 10 - Behzat Kamp 055.jpg

20 - 21 Şubat 10 - Behzat Kamp 064.jpg

20 - 21 Şubat 10 - Behzat Kamp 060.jpg

20 - 21 Şubat 10 - Behzat Kamp 063.jpg

20 - 21 Şubat 10 - Behzat Kamp 070.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (16 Ocak 2011)

İyigünler. Katılmak için herhangi bir listeye adımızı yazdırmamız gerekiyormu ?

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (16 Ocak 2011)

Hayır liste yok.
Sadece 16 Ocak 2011 Pazar günü Balçova Termal Otel (adı değişsede bizim için hep aynı) ;D

Otobüs son duraklarında olmanız yeterlidir.
Planlarımıza göre 15 - 16 Ocak tarihleri arasında aynı bölgede kamp yapacağız zaten.

(Adının değiştiğini şimdi öğrendim :smiley: )
kamptan haberim olduğu iyi oldu çok güzel. Eğer planlar değişmezse kamp etkinliğinede katılmak istiyorum ama çadırım yok acaba çadırı olmayanlar için sizde fazladan bir tane çadır varmıdır ?

Eğer zaman bulabilirsem mutlaka katılmak istiyorum...

Selim Gönensin

Şimdiden burnuma kızarmış sucuk ve kavurma kokusu gelmeye başladı :smiley:

skull25' Alıntı:
(Adının değiştiğini şimdi öğrendim :smiley: )
kamptan haberim olduğu iyi oldu çok güzel. Eğer planlar değişmezse kamp etkinliğinede katılmak istiyorum ama çadırım yok acaba çadırı olmayanlar için sizde fazladan bir tane çadır varmıdır ?
Sorumu düzelteyim. Çadırı kendimizmi getiriyoruz ?

skull25' Alıntı:
Sorumu düzelteyim. Çadırı kendimizmi getiriyoruz ?

Evet herkes kendi çadırını kendisi getiriyor.
Uygun fiyata çadır satan yer çok İzmir'de.Çift katlı çadır almanızı öneriyorum...
Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırız :smiley:

mdilek' Alıntı:
Bir sucuk mu dedi? Bu seneki biraz daha farklı lezzette ....
Annenin yaptığı sucukları tekrar tatmak için bekliyoruz Mustafa :smiley:

matiate' Alıntı:
Evet herkes kendi çadırını kendisi getiriyor.
Uygun fiyata çadır satan yer çok İzmir'de.Çift katlı çadır almanızı öneriyorum...
Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırız :smiley:
Hmmm. Aslında birkaç soru oluştu kafamda. Bu çift katlı çadırların avantajı nedir ?
İzmirde çift katlı çadırı çankaya veya kemeraltınında av malzemesi satan dükkanlarda bulabilirmiyim? ( Nerde bulabilirim ? )

15-16 ocak arasi cadirli kamp için buluşma saati ve yeri bilirlendi mi acaba. Çadır ve gerekli ekipmanlarımız var belki bizde dahil olabiliriz.

Arkadaşlar evdeki hesap çarşıya uymadı ne yazık ki ...
Kamp olayını bir başka hafya sonuna ertelemek zorunda kaldık.
Yürüyüş etkinliğimizde bir sıkıntı yok :smiley:

Hava durumu nasıl acaba.?
:smiley:

Hava durumu açık gösteriyor. ;)
Murat ağabey, kamplı bir etkinlik planlayın da ben de geleyim bir ara.Uzun mesafe yürüyemiyorum bu havalarda dizimdeki sorun yüzünden.

Bu hafta ben yokum Aheste Aheste yürüyecektir Ömer.
:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri