Arama sonuçlarınız

1. suziki jimny

93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor?

Ynt: 93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor? bana deyınkı sunu al onu alayım.. o noktadayım. Aracın ampulune emsal ampul yok, olsada farlar ozellıgını yıtırmıs gıbı, az malıyetle sradan vatandaslar gıbı aksamları onumu gorme ozgurlugunu ıstıyorum derdım bu,

2. suziki jimny

93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor?

Selam, çıkma ıhtıyacı olmayan varsa ılgılenıyorum.. Aksam sokaga cıkasım gelmıyor standart far ısıgı kendıne bıle yetmıyor.. tşkler,
  3. suziki jimny

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 ozaman doğru yapıldı ama egzoz ucu takılmamış halı bence daha başarılı uzun yolculuk harıc güzel olur, araya vana vs olayına gırecegız artık

4. suziki jimny

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 acele davranmasam sızınkını alabılırdım, 6 ayda eskımez sonuçta kısmet.. Bu aksam taktırdım ama bekledıgım gıbı gümbür gümbür çıkmadı ses ters baglamıs olabılırmı dıye düşünüyorum sımdı.. Borusu ortada olan yere motardan gelen ucu bağladı, borusu kenarda olan yerede...
  5. suziki jimny

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 sıfırını bugun 330 a aldım, makul fıyat demıssınız, hayırlı satışlar,

6. suziki jimny

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 iyi durumda 2.el varsa elınızde alabılırım? Flowmaster Super 44 tşk

7. suziki jimny

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey hmm anladım, bılgı ıcın teşekkürler, bu arada onerecegınız bır usta varmı bu arızayı tespıt edıp alınırmı alınmazmı dıyebılecek? Istanbul -kağıthanedeyım ben
  8. suziki jimny

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey bu dedıgınız arızalardan sebepse malıyetı ne olur kabaca?
  9. suziki jimny

Discovery 2 TD5/2.5 TDI vs Cherokee 2.8 CRD(Liberty)

Ynt: Discovery 2 Td5/2.5 Tdı Vs Cherokee 2.8 Crd(liberty) yakıtdan ziyade 2003 model cherokee ve disco 2 parça ve bakım malıyetlerı kıyaslayabılırmısınız? Bende suan 93 zj5.2 cherokee var, bu aracın konforuna ve parça ucuzluğuna sahıpmıdır 2003 model belırttıgım 2 araçta? tşk

10. suziki jimny

Discovery 2 TD5/2.5 TDI vs Cherokee 2.8 CRD(Liberty)

Ynt: Discovery 2 Td5/2.5 Tdı Vs Cherokee 2.8 Crd(liberty) selam, bu konu benımde dıkkatımı cektı, fikri ve tecrubesı olan arkadaslar paylasımda bulunulabılırmı lutfen..

11. suziki jimny

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey selamlar, bende tecrubelı arkadaşlara bır sual edeyım ıstıyorum.. bır arkadaşımızda 3 kapı 99 otomatık 2.7 terrano 2 var, araç 260.000 kmde ve diri durumda, tek sıkıntısı vites otomatikteyken 1 den 2 ye ve 2 den 3 e geçişte vuruntu yapıyor, yanı vıtes...
  12. suziki jimny

Km Göstergesi Çalışmıyor!!

Ynt: Km Göstergesi Çalışmıyor!! eyw :) sımdılık navıgasyon ısımı gorur gıbı, bi arada Topkapı yapacağız artık..

13. suziki jimny

Km Göstergesi Çalışmıyor!!

Selamlar, 93 ZJ5 in KM saati çalışmıyor, yani hızımı göremiyorum. Altdaki anlık sayaç da kafasına gore bazen çalışıyor bazen olduğu yerde sayıyor.. Nerke kıme ne kadara yaptırabılırım yardım rıca ederım? Yada bısıkletlerde olduğu gıbı hızımı gösterecek ucuz yollu bır ıcat yokmudur guzelım...
  14. suziki jimny

Aracına Yükseltme Ve Büyük Lastik Takmak İsteyenlere Fikir Olabilir

Ynt: Aracına Yükseltme Ve Büyük Lastik Takmak İsteyenlere Fikir Olabilir yanı? turkce meai de varmıır :) ıron man ıle 6'' yukseltılmıs ZJ5 2 32/11/15 STT lastık cok mu mesela?
  15. suziki jimny

Moon Visor Sorunsalı

Ynt: Moon Visor Sorunsalı Kartal da Eyüp ustadan alacaksınız, fiber ve ışıklı (led) bağlantılı sekılde , ıstersenız kargo ıle sorunsuz yolluyorlar, ben gecen hafta sıparıs verdım 2 güne geldı (21 TL kargo masrafı), montajı kendım yaptım, 5377210040, Mesut Çınar yonlendırdı dersınız.. saygılar,

16. suziki jimny

Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık

Ynt: Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık Araç satılmıştır. Bilg.
  17. suziki jimny

92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör

Ynt: 92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör daha 3 gundur garajda , ufak tefek eksıklerı nı gıderıyorum aksamları, henüz hesaplayamadım ama denılen, ş.dışı 60 kr ş.içi 90 kr.. lpg de..
  18. suziki jimny

92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör

Ynt: 92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör teşekkür ederım, şuan ş.içi 35 kr, ş.dışı 27 kr, arazide 50 kr, benzınde uzerıne +10 kr koyup hesaplayın, onunuda satılığa çıkardım malum sıtede ılan no 148095723. Yarına 5-6 kişi bakmaya gelecekmıs ama buradan Ilgılenen...

19. suziki jimny

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları İçin Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Selam, 93 ZJ 5.2 için moonvisor fiyat nedır? Montajı da yapıyormusunuz? tşkler
  20. suziki jimny

Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık

Ynt: Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık Selam, yenı ve son fıyat 24.500 TL. İlk gelen alır.. Garajımda yer kalmadı, araçlar sokakta kaldı,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri