93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suziki jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,676

suziki jimny

çok okuyan değil gezenbilir..!
Yer
Istanbul
Selam, çıkma ıhtıyacı olmayan varsa ılgılenıyorum.. Aksam sokaga cıkasım gelmıyor standart far ısıgı kendıne bıle yetmıyor.. tşkler,

Etiketler
Ynt: 93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor?

Angel mercekli farlar muaynede sikinti yaratir.farin kablosuna role yapabilirsiniz oda olmaz derseniz daha guzel olculu bir led ile sorun cozulur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bana deyınkı sunu al onu alayım.. o noktadayım. Aracın ampulune emsal ampul yok, olsada farlar ozellıgını yıtırmıs gıbı, az malıyetle sradan vatandaslar gıbı aksamları onumu gorme ozgurlugunu ıstıyorum derdım bu,

O farlardan adam olmuyo malesef.az guc ceken guzel bir led yada daha hizli uygun fiyatlara hella drive alin.ayni sorunlari yasadim ne durumda oldugunu biliyorum.park lambasi gibi yanio suan farlarin :smiley: en acilinden ekstra aydinlatma yap.farlardan hayir bekleme

Face de offroad yilan yedek parca grubuna bak orda satilio suan mercekli far 600 lira

Araç anladigim kadarıyla amerikan versiyonu plastik farli...
Bu farların camları saradigi için çok sorunludur...
Kuvvetli ampul tipide bulamazsiniz bu far kasasina, bulsanizda plastik cam matlastigi için sorunu çözmez....
H4 ampul takilabilen avrupa versiyonlarind kullanılan bir çift cam far alacaksınız...
Ve piyasada satılan philipsin v.s. Arttirimli ampuller takacaksiniz...
Çözüm bu..
Ama avrupa far kasalarinin plastik far kasalrina göre bir noktada ayakları fakli...
Takan elektricinin veya kaportacinin biraz yaratıcı olması gekyor...

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yaparsanız yapın boşuna ben 9 yıldan beri yapmadıgım kalmadı son çare tampona 6 adet sis taktım

905470_472230569512973_1524049620_o.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR