Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor?
Ynt: 93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor?
bana deyınkı sunu al onu alayım.. o noktadayım. Aracın ampulune emsal ampul yok, olsada farlar ozellıgını yıtırmıs gıbı, az malıyetle sradan vatandaslar gıbı aksamları onumu gorme ozgurlugunu ıstıyorum derdım bu,
O farlardan adam olmuyo malesef.az guc ceken guzel bir led yada daha hizli uygun fiyatlara hella drive alin.ayni sorunlari yasadim ne durumda oldugunu biliyorum.park lambasi gibi yanio suan farlarin en acilinden ekstra aydinlatma yap.farlardan hayir bekleme
Araç anladigim kadarıyla amerikan versiyonu plastik farli...
Bu farların camları saradigi için çok sorunludur...
Kuvvetli ampul tipide bulamazsiniz bu far kasasina, bulsanizda plastik cam matlastigi için sorunu çözmez....
H4 ampul takilabilen avrupa versiyonlarind kullanılan bir çift cam far alacaksınız...
Ve piyasada satılan philipsin v.s. Arttirimli ampuller takacaksiniz...
Çözüm bu..
Ama avrupa far kasalarinin plastik far kasalrina göre bir noktada ayakları fakli...
Takan elektricinin veya kaportacinin biraz yaratıcı olması gekyor...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi