Discovery 2 TD5/2.5 TDI vs Cherokee 2.8 CRD(Liberty)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğaberk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,412

doğaberk

Kamp I
Herkese merhabalar, araç almak için yaptığım araştırmalarımın sonuçlarını indire indire 2 farklı markaya indirebildim. Disco 2 td5 2001 model, Liberty 2003/4 model. Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Yakıt gideri hariç olarak bu araçlardan hangisi daha ekonomik olacaktır? Baştan belirtmeliyim ki çok ağır offroad yapmayı düşünmüyorum.Tahminim ayda 3 kez doğada olurum diye düşündüm. Şehir içinde de ayda ortalama 600 km kullanırım diye düşünüyorum. Özellikle merak ettiğim diğer bir konuda servislerine bu yıllardaki araçlar ne sıklıkta uğrar. Bakım, Servis, vs açısından yorumlarınızı ilgilyle bekliyorum.

Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Discovery 2 TD5/2.5 TDI vs Cherokee 2.8 CRD(Liberty)

Yorumları olan ve tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Ynt: Discovery 2 Td5/2.5 Tdı Vs Cherokee 2.8 Crd(liberty)

selam, bu konu benımde dıkkatımı cektı, fikri ve tecrubesı olan arkadaslar paylasımda bulunulabılırmı lutfen..

İkisi arasında pek fark yok, biraz daha ekonomik olmasını istiyorsanız Disco 1 2.5 TDi alabilirsiniz. Disco 1 çok daha ekonomiktir.

yakıtdan ziyade 2003 model cherokee ve disco 2 parça ve bakım malıyetlerı kıyaslayabılırmısınız? Bende suan 93 zj5.2 cherokee var, bu aracın konforuna ve parça ucuzluğuna sahıpmıdır 2003 model belırttıgım 2 araçta? tşk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.