Arama sonuçlarınız

1. A

Sülüklügöl

tam çanağı batısı Dalımbaz yayla vardır.. oraya gidin güzeldir

2. A

Magellan Mı, Garmin Gps Mi ???

Bu Çarşamba - C.tesi, Kapıorman dağları, Sülüklügüö (Dalımbaz yayla) - Sultanpınar arasını yürüdüm (hoş 1998 de bu rotayı Şubat'ta geçmiştik (rahmetli İskender Iğdır da vardı...)). Kışın karla, yazın rota çok farklı oluyor; bayağı şapşik oldum (Çıçekli yayla, Karapınar yayla arası bayağı...
  3. A

Sülüklügöl - Acelle Yürüyüş - Gökhan Bilgiç

Merhaba, grubun eski üyesiyim de, 2 senedir koptum... Canım eşim ! Ümit i 19 Mayıs ta kaybettim.... :( acım çok büyük ! ... bayram öncesi, 30 haziran (cuma çıkılmaz ! yollar felaket olur ) Istanbul dan.... Mudurnu Dokurcun, arabayı bırakacağım, bir traktör veya taksi Sülüklügöl.. oradan...

4. A

Bolu Hatçevaz Yaylası ?

savgili doğa severler, bundan 20 sene önce (1994), yılbaşı'nı Bolu Hatçevaz * yaylasında yapmıştık; bu sene inşallah 19 mayıs ta gidip nostalji yapalım diyoruz .. * Kartal kaya'nın batı dibi, yolu Seben yolundan sola sapar sorum şu, son zamanlarda Hatçevaz'a gidenlere; - yaylanın son durumu...
  5. A

simon stove / ocak nasıl yakılır ?

lütfen gülmeyin !!! doğa yürüyüşü / kamp muhabbeti için simon ocak aldım, ispirtoyu koydum.. ama ama yakamadım; "aklı evvel'ler" bir kullanım kalvuzu koymamışlar ! ön ısıtma istiyor gibi.. ama nasıl ? kirbitle yakılacak gibi değil ! ilginize tşk. gökhan gokhanbilgic@bittelturkey.com

6. A

Kışlık Çadır Konusunda Destek

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek http://www.adrenalinoutdoor.com/Marmot-Aura-2-Kisilik-4-Mevsim-cadir_4127.html#0 http://www.atlaskamp.com/marmot-zonda-4-mevsim-cadir-mellert-cadir-feneneri-hediyeli/

7. A

kış harici çadırlarda çok mütevazi kalabilirsin de, kış çadırlarında sakın paraya acıma.. fırtınada kötü olursun ! bizde satılan tek geçeceğim 2 marka var.. msr (moss'u aldı .. moss efsane ! bende 1 tane var, çadırın üstüne çıkıyorum ! ) veya marmot... şaşma ! slm. gökhan
  8. A

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? çadırda ısınmak :))))) tulumun içine girecen, ısınacan ! viessman kombi yok... ısıtırsan, yağmur yağar !! slm. gökhan
  9. A

yok bu resimde görünen pek kış çadırı değil... fırtınada kötü olursunuz.. pole'ler aluminium olmalı, önde bir bagajı olmalı (ana çadır ile, dışarıyı ayıran bir bölme); yemek nerede yapacaksınız ? çok kolay kululabilmeli; pole'ler kumaştan geçmesin ! askı sistemi var... üst kesimden iplerle...

10. A

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum korkma kap ! içine bir uzun kollu termik üst ve alt termik uzun don ile girersin, bi de kafaya şapka iş biter ! millet biraz da markaya para veriyor; biz de gençken bir ara o rüzgara kapılmış idik, maalesef ! ben şunu derim ama; " çok sert hava koşullarında iyi mal...

11. A

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? ahh antalya yaylaları ! geyikbayırı'na benden selam söyleyin ! alakır'ı benim için de gezin, sonbaharı muhteşemdir ! olympos'ta "son lokanta" hasan'a selam söyleyin, lütfen ... adam gibi adamdır .... slm. gökhan, istanbul
  12. A

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? :)))))))))))))) aklına 1,000 yaşa !! rakı parasına çadır ! yaz veya baharlarda kullanacak iseniz.. marka, ego ! hiç hiç gerek yok !!! 50 - 60 liraya iş biter !! su girmesin, kolay kurulsun, hafif olsun yeter ! ha kış ve dağ...

13. A

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum korkma bir şey olmaz ! kışın, güneş hiç vurmaz ise çadır içi ile dışarısı aynı derecedir, dışarı -10 ise, içerisi en en baba - 8 !!! ama bir şart'la ! yaprak kıpırdamayacak ! chill factor ... rüzgar etkisi, çadır veya bivaq torban yok ise, bu rüzgarı yediğin anda...
  14. A

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum fiyat / performans oranında, sert hava için, tulumun kralı !! integral designs ! kanada .... xpd-1 var, çok memunum, goretex i biraz kabardı !!! 15 sene !
  15. A

İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri

Ynt: İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri yürüyüş, istanbul'da ???? * hele, ekim kasım'da (f. makinası mutlaka, ahh o düşen yapraklar !) - bahçeköy - alın elinize bir pusula, çantaya, termos çay/kahve, sandviç, yani nevale - dalın büyük bent'ten orman içine ! - yolaklardan yürüyün...

16. A

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? sierra designs, clip flashlight 2, çok hafif, kurulumu 5 dakika ! , havaya karşı sağlamlığı, usd 600 lük, : )))) marmot'lar gibi olmasa da, bayağı iyi !!!! , marmot, mountain engineer. , moss, integral designs; süper de bize biraz...
  17. A

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) can'lar !!!!!!!!!!!!! ses !!!!! ??? 24-25-26 haziran ?? cuma-c.tesi-pazar ?? kelek'lerdeyiz ! yaylacılar çıkmıştır .... çadırları arabalara alalım; "illa çadır" diyenlere çadırı yanıma alırım... ama ama yağmur filan yağmaz...
  18. A

Google Earth Yeni Sürümü Çıktı

doğa dostlargoogle earth'ün yeni sürümü çıktı, indirmediyseniz, idirin ! kafayı yemişler ! slm. gökhan

19. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) canıkuş, problem yok ! 1 hatfa sona ya atarız, tabii mehmet'ciğim de ok. derse... 24-25-26 haziran (kardeşe tanımasam da mutluluklar dilerim ! ) hocalar google earth'ün yeni sürümü çıkmış ! kafayı harbi yemişler ! rota aynen...
  20. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) [b] dost'lar günaydın ! ehh haziran geldi, havalar ısındı ... önümüde ki pazar seçim, size de uyar ise, bir sonra ki hafta, bu yürüyüşü geberlim... yani 17-18-19 haziran, cuma - c.tesi - pazar ! c.tesi'nden çıkalım derseniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR