Arama sonuçlarınız

1. C

Uçak İle Bisiklet Taşıma

Ynt: Uçak İle Bisiklet Taşıma THY'den haber gelgi, geri aradılar. Monte halde, ambalajlı kabul ediyorlar. Gerçi çocuk bisikleti (16 inch) ama gerek Pegasus, gerekse THY ile ilgili bizzat yaşayacağım tecrubeleri aktaracağım. Cenk

2. C

Diğer Kaynaklar

Merhaba, Forum'a Google'da birşeyler ararken rastladım ve içeriği çok beğendim. Anladığım kadarı ile yerel forumlar arasında etkim bir yere sahip olmalı. Sorum şu: İhtisas konularında başka forum ya da web siteleri için tavsiye isteyebilir miyiz? Bazı forum'lar bundan hoşlanmıyor. Google birçok...
  3. C

Uçak İle Bisiklet Taşıma

Merhaba, Yurtiçi uçuşda bisiklet taşıyacağım. 28 inch bisikletim var ama ben gittiğim yerden kiralarım diye planladım, taşımak istediğim oğlumun 16 inch biskleti. Sonuçta bisiklet :) Pegasus ile gidip, THY ile döneceğim. Her iki havayolu ile de telefonda konuştum. Doğal olarak ön kayıt...

4. C

Çeki Demiri

Merhaba, Forum'daki ilk post'um. İstanbul'da bir adet Avrupa ve bir adet de Anadolu yakasında olmak üzere çeki demiri projelendiren ve yapan iki yer olduğunu duydum. Doğrumudur bilmiyorum ama bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Cenk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri