Arama sonuçlarınız

1. T

Google Earth'den Magellana Route Aktarma Ve Trackmaker

Merhaba, Googlearth'de oluşturduğum rotaları magellan meridian gps'ime atmak için izlediğim yolu va yaşadığım sorunu aşağıda özetledim. bana bu konuda yardımcı olan olursa çok mutlu olurum. Googleearth'de rotayı işaretleyip dosyayı .kml uzantılı olarak kaydediyorum. Daha sonra bu dosyayı...

2. T

Vitara Seçimi ?

Ynt: Vitara Seçimi ? çok teşekkürler...
  3. T

Vitara Seçimi ?

Ynt: Vitara Seçimi ? tavsiye için teşekkürler. bfg all terrain aklıma yatıyordu. okuduğum yorumlarda asfaltta da sessiz ve iyi olduğu yazıyordu.Mesela 4x4 ile trans kaçkar yapmak güzel birşey ama oraya kadar da 1000km asfalt gidiliyor :) o yüzden kafam karıştı... Ben de herşeyi yapan bir...

4. T

Vitara Seçimi ?

Ynt: Vitara Seçimi ? Bütün yanıtlar için teşekkürler. Grand Vitara 2.0 5 kapıda karar kıldım. Roofrack, v.s. gibi eklentileri de forum sayesinde kafamda şekillendirdim. Fakat bir konuda daha fikre ihtiyacım var. Lastik konusu... 60%asfalt 40%arazi (veya kötü yol diyelim) için ne tavsiye...
  5. T

Vitara Seçimi ?

Ynt: Vitara Seçimi ? yardımlar ve yanıtlar için teşekkürler...

6. T

Vitara Seçimi ?

Ynt: Vitara Seçimi ? :( yanıt verecek kimse yok mu ? :(

7. T

Vitara Seçimi ?

herkese merhaba, siteden yeni haberim oldu, iyi ki de oldu :) Bugüne kadar pick-up dahil pekçok araç kullandım ama maalesef jip hiç kullanmadım. Bundan 1 ay kadar önce bir jip almaya karar verdim ve araştırmalardan sonra bu jipin VITARA olması gerektiğini düşünüyorum. Hangi vitara konusu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri