Vitara Seçimi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,855
Ynt: Vitara Seçimi ?

Arkadaşlar suzuki asfalt ağırlıklı kullanacaksanız lassa competus tavsiye ederim. kar ve çamur ağırlıklı fulda tramp track
ben aracımı kar ,çamur en berbat yerlerde kullanacım diyorsanız tek lastik Federal couragia MT

Etiketler

tolga kardeşim sitenin adı aklıma geldi internette lastik ararken buldum tekrar.googela abdülkadir özcan yaz orda istediğin lastiği bulabilirsin belki ben buldum ama sanırım lastik ellerinde yok onun için fiyat vermemişler umarım yardımım dokunur

suzuki 96' Alıntı:
tolga kardeşim sitenin adı aklıma geldi internette lastik ararken buldum tekrar.googela abdülkadir özcan yaz orda istediğin lastiği bulabilirsin belki ben buldum ama sanırım lastik ellerinde yok onun için fiyat vermemişler umarım yardımım dokunur

çok teşekkürler...

Bu durumda 1999 model 2.0 4 cyl. grand vitara şasili mi? Yani jlx ler gibi mi? vinç sağlıklı kullanılır mı? Ayrıca arazi vitesleri jlx lerle aynı mı? farklıysa avantaj ve dez avantajları nelerdir?

bytar' Alıntı:
Bu durumda 1999 model 2.0 4 cyl. grand vitara şasili mi? Yani jlx ler gibi mi? vinç sağlıklı kullanılır mı? Ayrıca arazi vitesleri jlx lerle aynı mı? farklıysa avantaj ve dez avantajları nelerdir?
Merhaba sorunuza cevap verebilmek adına :
Evet bu modeller şasili yani JLX ler gibi. Vinç kullanılabiliniyor. Bildiğim kadarı ile arazi vitesi seçenekleri JLX ler ile aynı.
2H- 4H - 4L şeklinde.

teşekkürler. Ben ciddi anlamda 1.6 jlx bakmaya başladım. Bilinen araçlar varsa satılık öncelikle onlara bakayım. Bildik yerden almak her zaman iyidir.

1.6 Jlx gerçekten çok mantıklı bir seçim olur.Parça fiyatları ve bulunabilirliği 2.0 ve 2.5 cc motorlara göre daha makul ve kolaydır.1997 veya 1998 e kadar (yıldan tam emin değilim ikisinden biri) Japon montaj,daha sonraki üretimler ispanyol montajıdır.İspanyol olanı bir kaç beygir daha kuvvetli ama japon olanıda daha sorunsuzdur.

japon suzukiler 90 hp ispanyol suzukiler 98 hp benimki 2001 dostlar başına çok memnunum ufak tefek kusur her arabada olur mühim olan arabayla bütünleşmek şehir trafiğinde binek araç gibi arazide yırtıcı kaplan gibi.........
(Arazide 8 hp hiç yabana atılmaz )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri