Arama sonuçlarınız

1. A

1993 Jeep Grand Cherokee - Muayenesi Yapıldı

Merhaba arkadaşlar, Aracımı yeni bir araç almak için satıyorum. İlan detayları aşağıdaki linktedir. Herşeyi belirttim. 1993 Jeep Grand Cherokee 5.2 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 505791442 İlgilenenler bana şu numaradan da ulaşabilir: 0534 418 72 53 Bilal KAHRAMANTÜRK

2. A

Ön Aksamdaki Titreme Ve Uğultu (grand Cherokee Zj - 93)

Ynt: Ön Aksamdaki Titreme Ve Uğultu (grand Cherokee Zj - 93) Ege, çok teşekkür ederim aydınlatıcı açıklamaların için.. Şimdi tam olarak anladım sebebini ve sonucunu.. Bostancı sanayii'de amerikancı diye bilinen bir usta farklı sebeplerden olabilir diyerek ön düzenle ilgili birsürü masraf...
  3. A

Ynt: Ön Aksamdaki Titreme Ve Uğultu (grand Cherokee Zj - 93) Bu viscous coupling denen parçanın ömrü hakkında bilginiz var mı? Yani şimdi yenilesem 1 yılda ömrü bitmez herhalde... Aklıma takılan bir diğer soru da şu; düz yolda bu parça kasmazken dönüşlerde sorun yaratmasının sebebini biliyor...

4. A

Merhaba arkadaşlar,, Aracımı özellikle 1-2 saatten fazla kullandığımda sola dönüşlerde (otopark vb. gibi tam manevra isteyen yerlerde) sol ön ve bazen ön düzenin tamamından uğultu geliyor. Bazen kısa mesafe kullanımlarında da yapıyor bunu. Sadece uğultu değil zıplamaya da başlıyor bazen. Sanki...
  5. A

Grand Cherokee Merkezi Kilit (1993 Zj)

Ynt: Grand Cherokee Merkezi Kilit (1993 Zj) Merhaba, Kullandığınız marka/model bilgilerini iletebilir misiniz?.. Siz kapı kilidinin dışında mevcut security ışığı yanan orjinal alarmını kullanıyor musunuz yoksa kilitle uyumsuz olsu da söktürdünü mü? Dışarıdan kilitleri kumandayla açınca...

6. A

Ynt: Grand Cherokee Merkezi Kilit (1993 Zj) Sorun bende kumanda olmaması. Orjinal kumandasından bulup alsam (satan yer biliyorsanız sevinirim) çalışır diyorsunuz o halde. Önce kumandasından alıp sonra varsa sistemin arızasını gidermek lazım o zaman.. Bir de sizin kumandanız Infrared denilen...

7. A

Merhaba arkadaşlar.. Aracımda (Grand Cherokee 1993 ZJ) fabrika alarm sistemi mevcut ve çalışıyor (Anahtarla açılmadığında bas bas bağıran sistem :) ) Fakat kapılar için bir merkezi kilit sistemi kullanmıyorum.Aldığımda yoktu yani.. Araçtan inerken hep kendim kapıdaki lock tuşu ile kilitleyip...
  8. A

Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993

Ynt: Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993 Cevaplarınız için teşekkürler.. Dün sanayii'deydim. Cherokee'den hiç anlamayan ama güvendiğim bir ustaya gösterdim.O da 1 civata kırılmış içinde kalmış yarısı dedi. Diğer civatayı kutuya bağlayan kısım da kopmuş tamamen döküm...
  9. A

Ynt: Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993 Direksiyon kutusu alacağımdam bahsetmemiştim ben, mevcut kutuyu nasıl kurtarırız'ın peşindeyim.. Teşekkürler yine de yorumun için...

10. A

Ynt: Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993 Çok saçma şeyler yazdım herhalde kimse yorum yapmamış ???

11. A

Merhaba değerli arkadaşlar.. Engin bilgilerinize ihtiyacım olduğu bir konu mevcut. Geçenlerde bostancı sanayii'deydim. Direksiyondaki boşluğu aldırmak ve genel bir bakım yaptırmak istedim. Ustam direksiyondaki boşluğun ön takımlardaki yıpranma ve gevşemelerden olduğunu söyledi. En önemlisi...
  12. A

Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun Bugün bostancı sanayiye gitmeden önce atiker yetkili servisine uğradım. Bana şunları söyledi: "Bujilerin değişmesi gerek. Ayrıca sıralı sistem yapalım bunu. 1500 TL'ye biter" Anlayamadığım zaten sistemin tamamı 1800 TL. Tüm aksam ve tüp...

13. A

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. İbre konusunda bahsettiğiniz 2 noktaya da yoğunlaşıp sorunu bulmaya çalışacağım Lpg sıralı sistem değil. Yarın atiker bayisine gidip görüşleriniz doğrultusunda bilgi alacağım ve gerekirse tamir...
  14. A

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun Yanıtınız için teşekkür ederim. Bugün ilk çalıştırma işini konuyu açtıktan sonra yaptım. Siz cevabınızı yazmadan önce bu yöntem aklıma gelmişti ve denedim. Kontak açık bekledim ve daha sonra marşa bastım.Yine uzunca bir süre çalışmadı, ben bir...
  15. A

Merhaba değerli arkadaşlar. Forumunuza yeni katıldım. Uzun zamandır sürekli bilgi alma maksadıyla geziyordum. Grand cherokee 5.2 (1993) aldıktan sonra bir sorunla karşılaştım ve yardımlarınızı rica ediyorum. Aracı sabah ilk çalıştırırken marş süresi biraz uzun oluyor. (15 saniye gibi, aküde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR