Arama sonuçlarınız

1. F

CJ7 Revizyon

Ynt: CJ7 Revizyon motora bakım olmadımı acaba bir boya olsaydı güzel olurdu

2. F

lovato mu atiker mi

Ynt: lovato mu atiker mi mrb kesinlikle ,,,,LOVATO,, ben 6 sene lovato kullan dım muayene zzmanı olcak ya lovato arıza yaptı arkadaşım atiker taktı kullanıyom ama lovatonun yerini tutmadı tutmaz karar sizin,, yıllarca ne ayar nede tamir yapılmadan 6 sene gecti o kış aylarında bile tek marş...
  3. F

Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler

Ynt: Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler tecrübeler he rzaman fark yaratır diye düşünüyorum

4. F

nivaya ford tanus karbürotarü uym sağlarmı

Ynt: nivaya ford tanus karbürotarü uym sağlarmı iyi bir karbiratörcüye gitmeni öneririm
  5. F

Niva'ya LPG tankı

Ynt: Niva'ya LPG tankı brc,,lovato tartarin başka asla takmam ben atiker falan boş

6. F

araç rolantide beklerken direksiyonu çevirince oluşan titreşim

Ynt: araç rolantide beklerken direksiyonu çevirince oluşan titreşim arkadaşlar hidrolik direksiyonları sağ,,sol yaparken en sona çevirirken vurdurmayın zamanla yağ keçeleri patlıyor yağ kaçırmaya başlıyo titreme direksiyon kutusundan gelir

7. F

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu AD .SOYAD.. FEYZULLAH EFE DUĞUM . 1971 EMELEKETİ. M KEMAL PAŞA SEMT..OSMANGAZİ İLGİ..YAMAÇ PARAŞÜTÜ DOĞA SPORLARI..OFROOD İŞİ.. SERVİS Çİ ..16 S 0746
  8. F

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı emeğe sağlık
  9. F

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup emeği gecen arkadaşlarımı kutluyorum ouroce harika gidiyor

10. F

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi bu makinayı yürürken çok merak ediyorum bi video atsanız harika olsu

11. F

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 pırıl pırıl çalışma
  12. F

Sıfır Lada Niva Fiyatı Hakkında

Ynt: Sıfır Lada Niva Fiyatı Hakkında bu paralar verilmez bence

13. F

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 bu işçişiliği tebrik ediyorum çok harika oluyor yerekten kutluyorum
  14. F

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi harika giidiyor boya olunca daha bi başka olacak eminim
  15. F

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kaporta koruma alt zemine uygulanır çürümeyi engeller bu araçlar daha fazla arazide çamur su göreceğinden bi nevi önlen

16. F

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi bişey sorsam size burodvey motoru koysaydınız daha iyi olmazmıydı gerci hep maliyet tabiki hem elektironik eteşleme performans daha iyi olurdu sanki diye düşünüyorum
  17. F

Sabahları Geç Çalışma problemi.?

Ynt: Sabahları Geç Çalışma problemi.? marş motoru birde marşa gelen elektirik kabloları balılması lazım
  18. F

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 kolay lıklar gelsin diyorum harika bi çalışma oluyor

19. F

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 yüreğinize sağlık devamını çok merak ediyorum emeği gecen arkadaşları tebrik ediyorum kolay geldin .. dileklerimle alt ve üstten meges olsun
  20. F

80 kasa arayanlara

Ynt: 80 kasa arayanlara aracın kaporta kayık parcaları ucuz deyil kaportacı 3 bin ister boyacı o kadar alsa döşeme elekritik ..parça karışık

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR