Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Uğur bey bu aracı hangi boya fırınına sokacaksınız çok merak ediyorum :)
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
İlgiyle takip etmeyi ve tatmin olamayıp gelip yerinde görmeyi planlıyorum Uğur bey. Kolay gelsin...
Ynt: Duster Kar Zinciri
Arkadaşlar ben pek bu işlerden anlamam ama affınıza sığınarak bir iki şey yazayım kar zinciri konusunda.
4 çeker araçlara sürekli veya seçenekli olsun farketmeden iki tekerinede zincir takılabilir. 4 çekerin zincire ihtiyaç duymayacağı konusuna ne yazıkki katılmıyorum...
Maraşal vallahi unuttum. Aklımdan uçuvermiş abi. Kusuruma bakma çok özür dilerim. Unutuvermişim.
Zaman ve kanal belli olduğunda haber veririm TRT de olacak.
Ömer bey tam ssat veremeyeceğim ama 12:00 dolaylarındaydı sanırım.
Kürşat bey yeterki niyetiniz olsun, bir mesaj bir telefon ile biz yine toplanır misafir ederiz. Yeter ki geliyorum deyin :)