Arama sonuçlarınız

1. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Aracım Için Akü Tavsiyesi

Çoğunlukla kaldıgım evde kapalı garajda var fakat mustakil degil o yuzden orada elektrik prizi yok,diger evimde kendime ait müstakil garajım var,oraya gittigim zamanda bosch c5 model sarj cihazıyla sarj ediyorum akümü,,simdide zaten akü yeni 3,4 ayda bir aküyü sarj edince sorun cıkıcagını...

2. North wind

Teşekkür ederim paylaştıgınız için bende Exide aldım ,aracımda elektriksel hic bi sorun yok yetkili servise göstermiştik. 2 aracımda tamamiyle orjinal,elektirik tesisatına hic bi müdahalede bulunulmamış,benim şahsi fikrim aracın içini detaylı temizledigim zamanlarda kapı ac kapat durumları fazla...
  3. North wind

baktıgım tür akülerde inci akünün listesinde 77 amper olanını bulamadım,278x175x190 ölçülerinde 72 amper var ccası ve amperi Exideye göre düşük,sizin buldugunuz hangi model?Exide özelliklerinde Bosch ve Varta bulmustum,hatta ccası cok az daha yüksekti ama 50 tl daha pahalıydı, fiyatından dolayı...

4. North wind

Eski aküyü iade etmeden kargo dahil 320 TL ye aldım.
  5. North wind

Merhaba, sonunda akü tercihi yaptım ve bugün aracıma yeni akümü bağladım.ZJ 5.9 aracımın istenilen akü ölçülerine uygun olan ölçüde performansı yüksek Exide marka akü tercih ettim,daha önce yetkili servislerden birinden öğrendim şuan ellerinde olmasada ZJ gibi araçlarda önceki yıllarda mopar...

6. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

Çok iyi derecede ingilizcem yok fakat anladıgım kadarıyla bu konuyu actıgım zamanlarda yabancı sitelerde bende cok araştırmıstım ama bi yontem vardı denedim sizin dediginiz gibi sonuc alamadım,belkide önceden arıza yapıp gereksiz yere durup dururken alarm caldıgı icinde iptal edilmiş olabilir...

7. North wind

Serhun bey ilgilendiginiz için teşekkür ederim.İlk fırsatta akünin konuldugu yerin ölcülerine bakıcam,72 amperden daha yüksek olan örnegin 90 veya 100 amperde kurtarırsa benim icin daha avantajlı olur,fakat 90 amper ve 100 amper aküler yanlıs hatırlamıyorsam 352x175x190 bu ölçüler benim ZJ ye...
  8. North wind

Serhat bey cevabınız için teşekkür ederim.Varta daha önce kullanmadım,WJ aracımda 72 amper inci akü almıştım,akü kötü degildi fakat park sensörü bağlantı denemesi yaparken yaklasık 3,4 saat araç içi ışıklar acık ve sensör sesi filan derken akü bitti,haliyle aracın içindeki aydınlatma sistemide...
  9. North wind

Egemen Bey resimli paylaşım içinde çok teşekkür ederim, Varta da duyulmuş markalardan biri.Yaklaşık tahmin ettigim amper değerleri çıktı.

10. North wind

tekrar merhaba,biraz fazla ayrıntıya girdim ama ZJ 5.9 araç sahiplerinin kullandıkları akü marka ve amper değerini bilsem benim icin faydalı olur,cünkü amper konusunda da en azından fikrim olur.

11. North wind

Merhaba Egemen Bey , aracım kapalı garajda güvenli bi yerde kalıyor,o yuzden alarm sistemini yaptırmadım,kumandadan kapılar kilitleniyor işimi görüyor,eğer aracım dışarıda kalsaydı yaptırmayı düsünürdüm,sadece alarm sistemi aktif degil,sizin alarm ışıgı benim araç gibi hic yanıp sönmüyor...
  12. North wind

alıntı ile cevapladım sonradan.

13. North wind

Merhaba,Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 aracımın aküsü ömrünü tamamlamak üzere,aracımı az kullandığım için daha uzun süre dayanabilecek akü seçmek istiyorum biraz araştırma yaptım ,optima aküler bütçemi aşıyor,onun dışında tavsiye edebileceginiz hangi markanın hangi modelini seçebilirim?Start stop...
  14. North wind

Grand Cheroke Wj Klima Performansı

Ynt: Grand Cheroke Wj Klima Performansı Fan ayarı sanmıştım hocam,kusura bakma yanlış anlamışım :) Soğuğu fazla sevmedigim için klimayı düşük derecelerde denemedim.Umarım klimanızın sorunu en kısa zamanda çözülür.
  15. North wind

Grand Cheroke Wj Klima Performansı

Ynt: Grand Cheroke Wj Klima Performansı Merhaba,araba dediginiz şekilde soğumuyor low da bile demişssiniz,fan ayarını low a cevirirseniz fan hızı azalır,low türkçe karsılıgı düşük demektir,dügmede muhtemelen low u kısaltma yapıp lo diye yazmıslar,siz daha cabuk aracın sogumasını istiyorsanız...

16. North wind

Grand Cherokee 2001 Wj 4.7 V8 Ve 1998 Zj 5.9 V8 Araçlarım İçin Hangi Motor Yağı Ve Yağ Filtresini Ta

Ynt: Grand Cherokee 2001 Wj 4.7 V8 Ve 1998 Zj 5.9 V8 Araçlarım İçin Hangi Motor Yağı Ve Yağ Filtresini Tavsiye Edersiniz Dediginizi noktalara dikkat ederim, WJ 4.7 önceki sahibinin 4,,5 yıllık yetkili servis raporları var,motor yağı değişimlerinde hep mobil 1 5W-30 kullanılmış.Bende bütçe...
  17. North wind

Grand Cherokee 2001 Wj 4.7 V8 Ve 1998 Zj 5.9 V8 Araçlarım İçin Hangi Motor Yağı Ve Yağ Filtresini Ta

Ynt: Grand Cherokee 2001 Wj 4.7 V8 Ve 1998 Zj 5.9 V8 Araçlarım İçin Hangi Motor Yağı Ve Yağ Filtresini Tavsiye Edersiniz Sağolun sakyuz Bey.Araçlarımda hic bi sorun yok, yağ yakma gibi bi durumda sözkonusu değil,WJ için 5W-30 alırım.ZJ 5.9 için 10W-30 daha iyi gibime geldi.Sıcaklık değerleri...
  18. North wind

Ynt: Grand Cherokee 2001 Wj 4.7 V8 Ve 1998 Zj 5.9 V8 Araçlarım İçin Hangi Motor Yağı Ve Yağ Filtresini Tavsiye Edersiniz Erol Bey ve sakyuz Bey cevaplarınız icin çok teşekkür ederim. Araçlarımda lpg yok. WJ 4.7 aracımın kullanma kılavuzunda motor yağı için şu sekilde yazıyor. ''API...

19. North wind

Merhaba arkadaşlar.Grand Cherokee 2001 WJ 4.7 V8 87000 km ve 1998 ZJ 5.9 V8 84000 km araçlarım için hangi motor yağı ve filtresini tavsiye edersiniz?Araçlarımda motor yağını ve motor yağı filtresini kendim değiştirmek istiyorum,elektronik araçlar oldugu icin biraz cekiniyorum,sensör hatası filan...
  20. North wind

Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim?

Ynt: Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim? Tavsiyeniz icin teşekkür ederim.Sağolun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri