Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan North wind Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,077
Ne yazık ki o yöntemde işe yaramadı. Sanırsam iptal edilmiş. Ancak internette herkes iptal etmenin peşinde sanırsam bu işte yani sistemi aktive edememde bir hayır var. :smiley:

Çok iyi derecede ingilizcem yok fakat anladıgım kadarıyla bu konuyu actıgım zamanlarda yabancı sitelerde bende cok araştırmıstım ama bi yontem vardı denedim sizin dediginiz gibi sonuc alamadım,belkide önceden arıza yapıp gereksiz yere durup dururken alarm caldıgı icinde iptal edilmiş olabilir cünkü problemi yabancı sitelerde o şekilde alarmı iptal ederek cözenler var,daha önceki zjleriin bazı modellerinde alarmla ilgili bi modüldende bahsediliyordu,muhtemelen bo modellerde de vardır,modül arızasıda olabilir diye ama beni aşan konular.Bu tür sistemleri cok iyi anlamak icin aracın elektrik tesisatınıda cok iyi bilmek gerektigini düsünüyorum o yuzden bu konuda yıllarını vermiş uzman biri olmak gerekir.İlerde yağ değişimini kendim yapmayı düsünüyorum,elimden gelen aracın bazı bakım işlemlerinde servise gitmeyi düşünmüyorum. Dediginiz dogru, dısarda gündüz vakti aracı park edince de alarm sistemi çalışmayınca insan tedirgin oluyor.

herkese merhaba

2003 model cherokee 3.7 im var 2 aydır immobilizer(sanırım) ışığım sürekli yanıyor. fakat arabam,kilitler vs... hepsi çalışıyor. bilgisayara bağladığımızda 2 hata çıkıyor ama hataları malesef silemiyoruz. hatırladığım kadarı ile merkezi kumanda sistemi iletişim arızası gibi birşey yazıyordu. bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır. yardımcı olabilirseniz sevinirim. fotoğrafı da paylaşayım.

37015873_10155578090249599_3093891743351832576_n.jpg

Hata kodlarını hatırlamıyorum malesef. Ama motor kumanda iletişim arızası gibi birşey yazıyordu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR