Arama sonuçlarınız

1. Bjorn

Satılık Midland Alan 9001 Cb Telsiz

Alan 9001 midland cb telsiz Densei echo ec-2018 mik Sadelta power mik Harici hoparlör Wilson 5000 anten Toplam ürünlerin kondisyonu gayet iyi aktif çalışır durumdalar herhangi bir sıkıntıları yok. Bakımıda yapıldı set halinde satılıkdır. Ek olarak 24 volt dan 13.8 volt a düşüren adaptörde...

2. Bjorn

Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen

Defender Tamir kataloğunu banada yollarmısınız acaba Typhoon@outlook.com.tr
  3. Bjorn

Defendere Sulu Webasto Uygulaması

alakasız olucak ama "TUĞRULYüreğinin götürdüğü yere git gidemezsen 4x4 kullan" güzelmiş :P

4. Bjorn

Typhoon

Typhoon
  5. Bjorn

Toyota LandCruiser mi? Landrover Discovery mi ?

Ynt: Toyota Landcruiser Mi? Landrover Discovery Mi ? Konu Okadar güzel ilerlemiş ki Hortlatmak istedim :D

6. Bjorn

Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım.

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. Vurun vurun sizde vurun :P

7. Bjorn

Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım.

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. Hahahaahhah :D abi nasıl bir anlatım şeklidir o :D elfce gibi geldi sanki bana ;D
  8. Bjorn

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. :D abi aydınlat bizi. Kulağa hoş gelen taraflarını anlat bizlere iyice gaza gelip icraata başlayalım 8)
  9. Bjorn

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. baktım o araca üstad söz verilmisdi satıldı sanırsam yakalayamadık. söyle uygun bi 3.5 bulsam havada karada atlıcam 130 dur 110 dur hic bakmicam. Hic bisey olmadi alicam bi Series 3 109 inc ona...

10. Bjorn

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. iyi niyetli yardımsever yorumlarınız için teşekkür ederim. Rica etsem FB link atabilirmisiniz acaba üstad.

11. Bjorn

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. Haklısın Erdal abi. yapıcak birşey yok, insanlar ile uğraşmak cidden çok zor. Hayırlısı artık aramaya devam :)
  12. Bjorn

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. Haklısın Ünal abi. Yahu anlamıyorum bu insanlardaki ticaret mantığını, kimisi ihaleden alır üzerine 7 8 bin lira para koyar ilan acar, kimisi olmayan şeyleri var gösterir, kimisi araç konusunda bilgi...

13. Bjorn

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. Abi zaten fiyat önce 24.500 dü sonra 23.500 oldu dahada inmem yok söyle böyle dedi durdu abi. Sahibindende ilanını gördüm 20.000 lira yazmıs. Benimde icim sinmedi bu saatten sonra. Arayisa devam...
  14. Bjorn

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. bunlarda diğer resimler
  15. Bjorn

Değerli abilerim ablalarım arkadaslarım ve kardeşlerim. Dün gece metrobüsle eve dönerken bir bayinin önünde duran BEYAZ defender gördüm ve gidip bakmak istedim. Bugun aracın yanına gittim aracı gördüm sahibini aradım biraz bilgi aldım ama aklımda soru işaretleri kaldı. Sıfır motor sıfır...

16. Bjorn

Defender Hakkında Yardım Lütfen.

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. A.s Emre üstad. Bizdende sana selam olsun.
  17. Bjorn

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Emre bey ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Şu anda şaşkınlık içersindeyim ben bütün diesel araçları tek tek bakmış incelemiş zannediyordum kendimi. Bu aracın ilanını ilk kez sizin sayenizde görüyorum. Söyledikleriniz dogrultusunda ve aracın...
  18. Bjorn

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Öz eleştiriniz içinde teşekkür ederim ve sizin " Plakası çıkartılmamış bir araç almayın, hiç plaka çıkartamamak da ihtimaller arasındadır bunu unutmayın ! İlanla yaptıklarım diye anlatılanlar 25 bin civarında bir masrafla yapılabilecek şeyler !" uyariniz...

19. Bjorn

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Çok Teşekkür Ederim degerli yorumunuz için. Okuduğum ve edindiğim bilgiler doğrultusunda bir küöük portre oluştu gibi kafamda. Bende ilk etapda fiyat ve aksesuar bakimindan zengin olmasi sebebi ile Benzin li düsündüm fakat sonradan dizel e çevirmek...
  20. Bjorn

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Yorumlar ve öneriler için tekrar tekrar teşekkür ederim. O uzun süredir duran araç sahibi ile ben görüştüm ve içime fazlasi ile kuşku düştü ve konuşmayı durdurdum. Geçen diyalog çok da uzun degildi fakat verdiği cevaplar bana yetti. Tayfun Sengul merhaba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri