Arama sonuçlarınız

1. D

Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Gülşah hanım baktımda fotoğrafları bulamadım.Link vererek yardımcı olabilir misiniz?

2. D

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Tabi tabi elimden ne geliyosa yaparım.Tarih kesinleşince haberleşiriz o zaman ama bende eylülde büyük ihtimal Ankarada olcam Kayseri de öğrenciyim ailem Ankarada oturuyor.Yaz okulu bitsin Ankaraya gelcem.
  3. D

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Aslında ben bu hafta yapmayı düşünüyordum.Cumartesi çobanininde kamp pazar zirve.Fakat şuana kadar yanımda gelebilecek kimseyi bulamadım. Erciyes'e solo tırmanışa ise gerek içerdiği riskler açısından olsun gerekse sıkıcılığı bakımından olsun pek...

4. D

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Selam arkadaşlar Bu haftasonu boş olupta yürüyüş yapmak isteyen varsa cumartesi akşama kadr buradan bana ulaşabilir mi?
  5. D

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak Selamlar Erciyese yürüyerek hiç tırmandınızmı bilmiyorum ama en bilindik rotalardan yürüyerek çıkıp araba içi en güzel rotayı tespit etmenizi tavsiye edebilirim...Bence çıkılabilecek bi rota yok ama imkansız diyede bişey yoktur tabi.Aşağıdaki...

6. D

Ağrı Dağı'na İzinsiz Tırmanan İranlı Ekip Kaza Geçirdi

Ynt: Ağrı Dağı'na İzinsiz Tırmanan İranlı Ekip Kaza Geçirdi Selam arkadaşlar konuyu yeni okudum mail adresime gelen Nasuh Mahruki'nin cevabını paylaşmak istedim Değerli dağcı arkadaşlar, Türkiye Dağcılık Federasyonu' nun web sayfasında, TDF başkanı Alaaddin Karaca'nın, 8 Temmuz 2009...

7. D

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Gitmeye çalışıyoruz.En azından ben kendi adıma söyleyim kayseride bulunduğum boş vakitlerde genelde giderim.Bu havalarda gidebilecek ekibi buluyorum genelde ama havalar soğuduğu zaman kimse sıcak yataktan çıkıp gelmek istemiyor.Bakalım 15-16 ağustos'ta...
  8. D

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Dün ben ve 1 arkadaşım Hisarcık kanyondaydık.Gidecekseniz sular biraz yukarıda şelalelerden geçilmiyor.Geçmek için yukarıdaki patikaları kullanmak gerek.2. yani büyük şelalenin olduğu yerde yukarıdan geçecek zorlu bir nokta var orayı geçtiğimiz zaman...
  9. D

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Selamlar Gülşah hanım Bu hafta bi etkinliğiniz varmı acaba bilgi verebilirseniz sevinirim.Buradaki adresinize mail attım cevap vermediniz sanırım kullanmıyosunuz.

10. D

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu Ad - Soyad: Hüseyin Kılıç Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Not: Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinde öğrenciyim. 23 yaşındayım. Elimden geldiği kadar faaliyet yapmaya çalışıyorum. Herhangi faaliyetinizde haber verirseniz katılabilirim.

11. D

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Gülşah hanım 1 kişi buldunuz sanırım.Zamanımın elverdiği sürece size eşlik edebilirim.Ben genellikle faaliyetlerimi bireysel veya bir arkadaşla yapıyorum.Tabi ekibimle yaptığım faaliyetler ve öğrendiğim şeyler oluyor. Bu arada ekibim derken arkadaşlarınız...
  12. D

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Ekip derken bu ekibin amacını ne düşünüyosunuz?yada şöyle soruyum ne ekibi kurmak istiyosunuz?

13. D

Takozların Efendisi - Hisarcik Canyon

Ynt: Takozların Efendisi - Hisarcik Canyon Ulaşım çok kolay.Hisarcık ,Erciyes kayak merkezi yolu üzeri Kayseriden yaklaşık 5km uzaklıkta bi ilçe.İlçeye gittiğinizde kime sorsanız kanyonu gösterir.Hisarcıkta rotalar size bağlı tabi ama oldukça fazla.Geleceğiniz zaman özel mesajdan telefon...
  14. D

Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü

Ynt: Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü Elinde kar motoru gibi bi ulaşım aracı bulunduran bi kurum sivil toplum örgütüne siz girerseniz ben aracımı çağırırım derse sivil toplum örgütü ne yapabilir.Aynı şey geçtiğimiz yıllarda da Aladağlar da yaralanan birisinin başına gelmişti.Sivil toplum...
  15. D

Takozların Efendisi - Hisarcik Canyon

Ynt: Takozların Efendisi - Hisarcik Canyon http://www.dailymotion.com/video/x67hu3_takozlarin-efendisi1_sport?from=rss

16. D

Solo - Hisarcik Canyon

Ynt: Solo - Hisarcik Canyon http://www.dailymotion.com/video/x67hgl_freesolo_sport?from=rss
  17. D

Fight Club - Hisarcik Canyon

Ynt: Fight Club - Hisarcik Canyon http://www.dailymotion.com/video/x67hkl_fight-club_sport?from=rss ilgili video burada...
  18. D

Hava Akını - Hisarcik Canyon

Ynt: Hava Akını - Hisarcik Canyon Bende video gözükmüyor... http://www.dailymotion.com/video/x67hqg_hava-akini_sport?from=rss Bu linkten videoya ulaşabilirsiniz...

19. D

Garmont Bot Satılık

Ynt: Garmont Bot Satılık Aklınızdaki fiyatı yazabilir misiniz acaba?
  20. D

Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü

Ynt: Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü Çok üzücü bir olaydı gerçekten. Haberin sonuna bişey eklemek istiyorum 2 hafta kadar önce AKUT Bursa ekip lideri Aziz Doğan abimi ziyarete gitmiştim. Ziyaretim sırasında bana bütün olayı ayrıntılarıyla anlattı. Anlattıklarını aktarmıyacağım ama şunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR