Arama sonuçlarınız

1. semsoylu

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap kenwood Ben bırakıyorum benden bu kadar.

2. semsoylu

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap peterbilt
  3. semsoylu

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Birde interneti özgür ortam derler ya biz onu da kendimize benzettik, youtube ... derken aynen kendimiz gibi oldu. Bence sorun, aşırı paranoya kaygı sorunu ve de paranoya nedeniyle ifade özgürlüğümüz ve de düşüncenin kısıtlanması. Firma ve forum yöneticilerimiz olay başka yöne...

4. semsoylu

En İyi Araba Filmleri

Ynt: En İyi Araba Filmleri uluslararası film arabaları veritabanı adlı bir site olacaktı istediğiniz otomobilin filmini bulup izleyede bilirsiniz. http://www.imcdb.org/ linkten gidebilirsiniz.
  5. semsoylu

Arazideki Komik Anlarımız

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız Tabiat Anaya yapılan haksızllıklara Tabiat Baba'nın cevabı bu olsa gerek.

6. semsoylu

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Deniz Çalıkoğlu bey açıkça belirtmiş ürün orjinaldi diye ancak birde ürünün sahtesinin çıktığı konusunda televizyonda haberler dolaşıyor ancak sahtesiyle orjinalinin nasıl ayırt edileceğini açık açık belirtmemdiler. Bu konu hakkında BOR POWER'dan ayrıntılı bilgi bekliyoruz.

7. semsoylu

hummer artık gerçekten Çin'lilerin oldu...

Ynt: hummer artık gerçekten Çin'lilerin oldu... Haberin kaynağı verilmemiş. Ben hala web sitesinde amerika olarak görüyorum.
  8. semsoylu

Bentley'e Dönüştürülen Hummer

Ynt: Bentley'e Dönüştürülen Hummer Henry Ford seri üretime geçmeseydi ve Sten Meyer gibi hidrojenle çalışan otomobil geliştirenler Amerikan petrol şirketleri tarafından öldürülmeseydi ben bunların halini görüyordum. Düldüle binip geziyorlardı. :D
  9. semsoylu

Çinden Bir Arazi Aracı

Ynt: Çinden Bir Arazi Aracı Artık Çin rüyası başlıyor herhalde, bir araştırmada askeriyede Rusya'yı geçtiklerini okumuştum. 90'lı yıllarda gülüyordum meğerse 1967'de Asia'da ilk nükleer denemeyi Çinliler yapmış. http://www.youtube.com/watch?v=E1s_D0kxetE

10. semsoylu

Hummer Videoları

Ynt: Hummer Videoları hummer'ları mukayese eden bir video http://www.youtube.com/watch?v=YyiULtMdiKw

11. semsoylu

Hummer Tüm Modelleriyle

Ynt: Hummer Tüm Modelleriyle H2 SUT neden düşünmüyorsunuz hem boyutları daha kullanışlı hemde ucuza bulabilirsiniz çünkü pikap sütatüsünde ancak MTV vergiler yine aynı en üst sviyede.
  12. semsoylu

Otokar Akrep & Cobra & ZPT

Ynt: Otokar Akrep & Cobra & ZPT okuduklarıma göre bu aracı Amerikan ordusu JLTV'ye geçerken kullnacakmış yani hummer ve JLTV arasında bir yere sahipmişiz bu nedenle aşağıdakivideoyu koyuyuyorum. Bizim müdendislerimizin tasarladığı zırh yapısını Amerika şu an kendi ülkesi için kullanmakta ancak...

13. semsoylu

Jeep ve Hummer arasındaki fark

Ynt: Jeep ve Hummer arasındaki fark artikilasyon önemli tabi, bir diğer durumda hummer'ın lastiği boyutuna göre küçük, araç çölde askerler hızlı giderken devrilmesin diye yapılmış. Bu nedenle lastik hareketleri birbirini etkileyemeceği bir sistem olan bağımsız süspansiyon kullanılmış, öyle bir...
  14. semsoylu

Cj su geçişi

Ynt: Cj su geçişi Saygıdeğer arkadaşlar motor kaputundaki girişten anlaşılacağı gibi bu bir cj değil dizel bir Toyota Fj, bilgi kirliliği olmasın, benzinli bir aracın bunu yapması için elektronik sistemin çok iyi slikonlanması lazım ki oda çok karmaşık bir durum.
  15. semsoylu

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu Sayın phobios bu lastikler desensiz olduğu için kumda daha iyi performans verirler ve eşeleyerek gömülmezler ancak bence ilk kaldığında önden itselerdi araç çıkardı. Bence araç yine iyi performans gösterdi, buna benzer landrover freelander gibi araçlarda çok diskli...

16. semsoylu

CJ7 - Ferrari Drag

Ynt: CJ7 - Ferrari Drag Sayın arkadaşlar aracı araştırdım aracın motoru 8.1lt General motor büyük bloğun 8.6lt'ye çıkartılmış hali, yani 8600cc ve modifiye parçalarla 701hp üretmesi çok muhtemel bir makine. Jeep'in avcı kuşu.
  17. semsoylu

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? Sizin bahsettiğiniz durumu BMW kullanıcısı arkadaşım bahsetmişti, son zamanlar artık eskisi gibi çekmez oldu demişti, BMW'ler çok devirli kullanılacak şekilde ayarlanmış, kitapçıklarda yazan son hıza en kısa sürede ulaşacak şekilde tasarlandığı için...
  18. semsoylu

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? Saygı değer arkadaşlar göstergenin gösterdiği veriye hiçbir zaman güvenmemenizi tavsiye ederim çünkü fabrikalar olası kazalar ve de radara girme ihtimaline karşı %5 ve %10 oranında fazla gösterecek şekilde üretilirler(aslında 220 gösteren aracın hızı...

19. semsoylu

CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum

Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum aslında bu konu ilerde petrol fiyatlarının artmasıyla daha da önem kazanacak, bende sessiz bir dizel arayışındayım. Toyota hiace comman-rail'ler monte edilebilir mi? son teknoloji common rail dizeller gayet sessiz takla atmış bir araçtan ucuza bulunabilir aslında.
  20. semsoylu

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Forumda birilerinin dostu ahbabıdır satıcısı ondandır, Türkiyede maalesef gerçekler, güvenilirlik, dürüstlük hariç herşey geçiyor. Borpower'da bir sorun yoksa resmi açıklama yapması lazım bilgi kirliliğinin önüne geçilmeli. Motorsilk mi alacağız şimdi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri