Arama sonuçlarınız

1. U

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Ynt: Yurtdışından Çekme Karavan Alınması Arkadaşlar yurtdışından ikinci el karavan getiremiyorsunuz Ancak 5 sene yaşamış biri getirebiliyor oda satamıyor ayrıca birinci derece akrabalarından başkası kullanamıyor yani karısı ve çocukları kullanabiliyor karavanı bulunduğu adrese en yakın karakola...

2. U

Ynt: Yurtdışından Çekme Karavan Alınması Mert senin karavanda yurtdışındaki karavanları aratmıyor aslında çok güzel bir model yapmışsın...
  3. U

Ynt: Yurtdışından Çekme Karavan Alınması Merhabalar aslında çekme karavanda almayı düşündüğüm modeller aşağıdaki gibiydi. en kötü ihtimalle kasasını beğendiğim bir şeyi yat içi düzenleyen bir arkadaşıma yaptırmayı düşünüyordum...hala çekme karavan ile ilgili hollandadan getirme olaylarını...

4. U

Ynt: Yurtdışından Çekme Karavan Alınması bakın şöyle bir form dolduruyorsunuz.sanırım 750 kilo altı olacağı içinde vergide verilmiyor sadece muayenesi yapılıyor diye biliyorum belki bu yolla bir şeyler yapılabilir.eğer vergiler ve bir sürü prosedür ile uğraşıcaksam özel yapım bir karavan...
  5. U

Ynt: Yurtdışından Çekme Karavan Alınması aslında burada bu konularla daha önce muhatap olmuş ve nasıl işlediğini bilen deneyimlerek öğrenmiş insanlar olduğunu düşünerek yazdım, yoksa gümrük memuruna sorsak hem devlette işini iyi yapan , kanunları bilen adamlarında olduğunu düşünmüyorum her...

6. U

Merhaba ARkadaşlar ; bu konuyla ilgili bir çok yazı gördüm ama bir çoğu net sonuçlanmamış o yüzden ayrıntılı olarak anlatmak istiyorum.. Hollandadan bir tane ikinci el çekme karavan alıcam kesinlikle 750 kilonun altı olacak çünkü 750 kilo üzeri maalesef rushata işleneceği için masraf...

7. U

Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz?

Ynt: Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz? Merhabalar ben 2 yıldır husky marka çadır kullanıyorum 3 kişilik olanlarda boluda soğukta ve yağmurda kullandım, yazın akdeniz ve egenin bir çok yerinde kullandım gayet kullanışlı ve sağlam yalnız tavsiye çadırın altına koymak için...
  8. U

Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (ege Karavan) merhabalar siteye yeni üye oldum , daha önceleri çadır kampı yapıyorduk, fakat artık kafamızın estiği gönlümüze hitap eden bir yer gördüğümüzde durup tatil yapmak istiyoruz biraz daha kamp alanlarınan bağımsız hareket etmek istiyoruz, o yüzden bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri