Arama sonuçlarınız

1. H

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

İlgilendıgın ıcın teşekkür ederım tıpık bır arıza 2.7 lerde hastalık deyıp çıkıyorlar turbun düşünüyordum oda 50.60 arası yapar keser cozemedık ateşleme poroblemı yok Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. H

Arac Tabanı Su Alıyor ??

Kıymetli dostum benımde basıma boyle bır problem geldı yazın ortasında su almaya başladı Jep servısıne gıttım bulamadı kanal tıkadır apuk sapık yorumlar koportacı bır arkadaşım vardı dedım kardeş kılıma taliyesıne bı bakarmısın taliyenı hortumu düşmüş sağ yolcu ayağının altı gol oluyor bır hotum...
  3. H

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

2002 model 2.7 overlant araçtan bır bıbresyon sesı gelıyor küme goturdıysem bu araçlar boyle dıyor 2100 devrı buldunda boyle but ses verıyor kasaya motor kula dedıler degıstırdım şanzıman takozu dedıler degıstırdım alt takımda değişmeyen bısey kalmadı ama cozulemedı bazı servısler turbun...

4. H

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

Arkadaşlar bilgi lazım Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. H

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

Arkadaşlar bılgı lazım benım araç su kaçağı var 2,7cdr. Onkısımdan gelıyor bılgısı olan varmı ıyı akşamları Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. H

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

Arkadaşım serokıcıler anlamaz motor merceder merdes ustasıbul cozer Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. H

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Değerli kardeseim sizi benden ıyı anlayan olmaz bu gıbı arızaları Servıs bılmez uctane Servıs tanıyorum bostanıcıda ıstanbulda hıcbırısı bılmıyor sana tavsıyem teknık olarak bu aracın motoru mersedes ıyı bır mersedescı ışını bılen bakımını ona arızasını ona yaptıracan mercedescıler motoru...
  8. H

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

Kades merhabalar 2.7 serokıden şaşma sınıfının en güzel aracı dır sıkıntısı sanzuman motar merdes kopek gıbı amarıkan Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri