Arama sonuçlarınız

1. Sinoplu

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: Xj Mi?.. Zj Mi?.. Neden?.. Ben uzun aramalardan sonra 93 model 4.0 select trac sanzumanlı bir ZJ aldım. Bu arabada XJ nin arazi kabiliyeti ve yakıt ekonomisi, ZJ nin de konforu mevcut. O yüzden bence bu konuda sorulan sorunun cevabı= XZJ :-)

2. Sinoplu

Vebasto Ve Uydu Antenleri Hakkında

Merhaba tekne ve yelken dostları. Uzun zaman sonra hayalini gerçekleştirebilmiş biri olarak henüz deniz yasamı konusunda yeniyim. Eksiklerini bilerek 86 model bir Jeanneau sahibi oldum ve gordum ki tekne ile ilgili hersey, işçilik aksesuar ekipman son derece pahalı ve fiyatlar Euro olarak...
  3. Sinoplu

1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır?

Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır? Ben daha önce suzuki vitara 3 kapı ve vitara 5 kapı, frontera sport, 89 cherokee xj (select trac) kullandım, 94 model 3 kapı vitara hariç diger bütün arabalarda Lo vitesiyle ilgili sıkıntılarım oldu. Gerek Lo ya alırken, gerek...

4. Sinoplu

Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır? Benim numaram da: 0532 2320286 ben her zaman müsaitim. Çayyolu konutkentte oturuyorum. Ama bugun ya da yarın çankaya tarafında bir iki işim var o tarafa da gideceğim.
  5. Sinoplu

Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır? Evet Ankarada oturuyorum. Bir fikir edinmek istersen benim arabama bakabilirsin istersen. Aslında belki satmayı da düşünebilirim ne dersin?

6. Sinoplu

Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır? Nerede oturuyorsun Ali?

7. Sinoplu

Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır? Rica ederim Ali ne demek.. Bildiklerimizi paylaşmak için burdayız. İkinci el araç biraz şans işi.. Ben çok şanslıydım, benden önceki 2 sahibi de birbirleriyle akrabaydı ve alındıgından itibaren arabayla ilgili, bütün belgeler...
  8. Sinoplu

Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır? Selam Ali, bu şanzumanlar makbul şanzuman olup özel siparişle gelmektedir. Bütün 4.0 larda bu şanzuman yoktur. Select trac şanzumanlar mekanik olduğu için ve orta diferansiyel kilitlendiği için olsa gerek, 4 lo ya alırken veya...
  9. Sinoplu

Ynt: 1993 ZJ Selec-trac - Vites Geçme Zorluğu/Sertliği Ne Kadardır? Merhaba, bende select trac şanzumanlı 93 4.0 zj var. 4lo ya geçişlerde biraz zorlamak gerekiyor. Benimki 4 lo ya takarken bahsettiğiniz kadar zorlanmıyor ama 4lo dan çıkarırken çok zorlanıyor. Ben özenli kullanıcı olduğumdan...

10. Sinoplu

Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları

Ynt: Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları devamı

11. Sinoplu

Ynt: Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları devamı
  12. Sinoplu

Ynt: Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları Şöyle bir uygulama da var

13. Sinoplu

Ynt: Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları Böyle bir uygulama da var
  14. Sinoplu

Grand Cherokee Müzikleri :)

Ynt: Grand Cherokee Müzikleri :) Konuyu yeniden hortlatmış oldum gibi oldu ama araştırmalarım sonucunda bir çözüme ulaşamadım. Burada bu sorunuma bir çözüm bulabilirim diye umuyorum. Sorun şu: Benim 93 ZJ de orjinal cd çalarlı ekolayzerli muzik setim var ve gayet de iyi calisiyor. Ancak mp3...
  15. Sinoplu

Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) son 2 resim

16. Sinoplu

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) Objektiften devam
  17. Sinoplu

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) Objektiften
  18. Sinoplu

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) Alp "at work" :-)

19. Sinoplu

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) Alp kardeş senin araban acaba oraya girer mi? girerse çıkar mı? diye merak ettiydim de... Sonra annadım ki çıkamazmış.. o yüzden öyle dediydim :-)
  20. Sinoplu

Grand Cherokee Müzikleri :)

Ynt: Grand Cherokee Müzikleri :) Hala severek dinliyorum elemanları. Chicago, ZZ Top, Manhattan Transfer, Beach Boys (Cocomo) Jeep te dinlenecek diğer güzel muziker. Biraz RNB de gider; Ray Charles, Aretha Franklin, Fats Domino, Earth Wind and Fire, Kool and the Gang vs...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri