Arama sonuçlarınız

1. doktoribrahim

Gd300 yardım

Ynt: Gd300 yardım Alparslan bey görünüm olarak daha önceden toplayan Cemço bey var. Onun tecrübeleri fazla Bu konuyu incelemişsinizdir sanırım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21308.0 Onun topladığı makine görsel olarak 463'un aynısı oldu Ve muhteşem oldu diyebiliriz İlk...

2. doktoribrahim

Nikon D90 M-A-S Modlarında Flaş Kapatabilme Sorunu

Herkese merhaba Fotoğrafçılıkla bir süredir ilgileniyordum ve sonunda Nikon D90 edinerek aranıza katıldım Teknik alanında öğreneceklerim çok elbet Sizlere sormak istediğim konu eğer D90 kullanıcıları varsa M-A-S-P modlarında flaş seçimlerinde flaşı nasıl kapatabilirim (Slow-rear-eye işlevlerin...
  3. doktoribrahim

Gd300 yardım

Ynt: Gd300 yardım 460 toplanarak 463 haline gelebilir mi? Hayır toplanarak gelemez Evet sanatla gelir :) (Bkz. Cemço) Şaka bir tarafa dış görünümlerindeki detayların ötesinde aktarım elemanları baya farklıdırlar 463'lerde üç noktada elektronik kilitler vardır. Bu araçların en büyük farkı...

4. doktoribrahim

Bu işin sonu yok

Ynt: Bu işin sonu yok Başka şekilde kullanılan askeri G'ler de var Bence Amerikan Hummer'lardan daha korkutucu ve silahlı
  5. doktoribrahim

Bu işin sonu yok

Ynt: Bu işin sonu yok Kanada Askeri G güzeldir

6. doktoribrahim

Bu işin sonu yok

Ynt: Bu işin sonu yok Ama yine de benim gözdem her zaman bu olacak

7. doktoribrahim

Bu işin sonu yok

Ynt: Bu işin sonu yok
  8. doktoribrahim

Bu işin sonu yok

Anladım ki bu işin sonu yok
  9. doktoribrahim

Mercedes G uygun motor değişimi

Ynt: Mercedes G uygun motor değişimi Barbaros bey, Uzun zamandır ben de G peşindeyim ama fiyat konusu beni düşünüdürür dururdu araya birçok şey girdi ve hayaller ertelendikçe ertelendi Benim de son zamanlardaki planım yasal zorunluluklar da göz önüne alındığında 460 serisi dizel bir araç almak...

10. doktoribrahim

Portal Axle'd G Serisi

Ynt: Portal Axle'd G Serisi Selamlar Ülkemizde bu iş yapılablir mi?(TÜVTürk abimiz ne der?) Bu akslar ne kadar maliyette olur?

11. doktoribrahim

Satılık Tertemiz BMW 316i

Ynt: Satılık Tertemiz BMW 316i Güncel arkadaşlar 39000TL'dir fiyatı Araç kapalı garajda kullanılmadan durmaktadır
  12. doktoribrahim

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um Hayırlı uğurlu olsun evi satarsınız artık :)

13. doktoribrahim

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Hay maşallah
  14. doktoribrahim

Mercedes G Serisi

Ynt: Mercedes G Serisi 120 yeter abi zaten ağırlık merkezi yukarıda Yollarımız da bozuk memleketimizin O hızlarda sağı solu belli olmaz
  15. doktoribrahim

Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması

Ynt: Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması Teşekkür ederim herkese Ben de aranızda olmaktan mutluluk duyarım elbette

16. doktoribrahim

Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması

Ynt: Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması Arkadaşlar çok güzel bir girişim G-Wagen anahtarı cebimde değil gönlümde olduğundan sizi ancak gönülden destekleyebiliyorum :(
  17. doktoribrahim

Avusturya Graz Uluslararası Geleneksel 30.ncu G-Class Buluşması

Ynt: Avusturya Graz Uluslararası Geleneksel 30.ncu G-Class Buluşması Çok güzel bir arşiv olmuş Nadir abi ellerine sağlık
  18. doktoribrahim

Mercedes G Serisi

Ynt: Mercedes G Serisi Hayırlı olsun sılpagarlı güle güle kullan Araç dıştan iyi görünüyor İçi biraz kirli ama :) Umarın yürürken de iyidir

19. doktoribrahim

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları bi de görmemişim sen de birkaç karesini göndermişsin fotoların tekrar oldu kusura bakmayın
  20. doktoribrahim

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları hüseyin abi ben ingilize ait (bill galiba) kısa şasiyi baya beğendim füme olan güzel foto

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri