Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arsamax Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,054

arsamax

www.arsamax.com
Yer
Ankara
Web
www.arsamax.com
Merhaba Arkadaşlar,

Avusturya'daki G-Class buluşmasını gördükten sonra bizimde Türkiye'de bir G-Class buluşması yapmamızın zamanı geldi bence. Özellikle Nadir abi ve Alper Bey'in de bu konudaki desteklerini görünce hemen konuyu açıyım dedim.

Bu konu içerisinde hem buluşmayı planlayabilir hem de kaç kişinin katılım göstermek istediğini görmüş oluruz. Katılımın yüksek olması için bence herkese uygun zamanı ve hem İstanbul'a hem Ankara'ya yakın bir yeri belirleyelim. Listemizi yaparken de bu konudaki önerilerimizi de yazarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Türkiye'nin İlk ve Tek G Buluşmasının çok keyifli olucağını düşünüyor, G'ye gönül vermiş bütün dostlarımızın katılımını bekliyorum.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk ÖZATAY

Ynt: Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması

KATILIMCI LİSTESİ YER ZAMAN
1- Cenk ÖZATAY - 1989 GE 230 - Bolu Cumartesi-Pazar 1 Gece Konaklamalı - Mart Ayı

Hem İstanbul'a hem Ankara'ya yakın olduğu için Bolu'yu düşündüm. Orda herhangi bir otelde 1 gece konaklayarak, Yedi Gölleri, Gölcük'ü, Abantı gezebiliriz.

Zaman olarakda havaların biraz daha ısındığı Mart ayını düşündüm, havalar daha sıcak ve güneşli olursa hem daha keyifli olur hem de bebeği-çocuğu olanlar daha rahat katılabilir diye düşündüm.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk ÖZATAY

Merhaba Cenk,

Ben her zaman varım, yalnız işlerim dolayısı ile hafta sonu bile kimseye söz veremiyorum çünkü her an şehir dışına çıkma durumum oluyor.
bahara doğru bana uyar, çamur sevmiyorum.

Saygılar,

1- Cenk ÖZATAY - 1989 GE 230 - Bolu Cumartesi-Pazar 1 Gece Konaklamalı - Mart Ayı
2- Seyhan Karaca - - Mart
3- Hüseyin Abi - Hus55 - Güney Sahilleri, Mesela Kıbrıs :smiley: - Mart

Bu daveti destekliyorum, bir gece konaklamalı kamp şeklinde olursa daha iyi olur.
Abantta harika bir kamp yeri var.

arsamax' Alıntı:
3- Hüseyin Abi - Hus55 - Güney Sahilleri, Mesela Kıbrıs :smiley: - Mart
4- Mehmet Emin Aydın - Bolu Abant - Mart

3- Hüseyin Abi - Hus55 - Güney Sahilleri, Mesela Kıbrıs - Mart
4- Mehmet Emin Aydın - Bolu Abant - Mart

doğu karadeniz kaçkar dağları sizleri bekliyor, eğer mart ayında gelirseniz kar lastiklerini de unutmayın ;D

Bolu Aladağlar Sarıalan Yaylası da harika bir yer. Geçen yılki kış kampımız, isteyen otelde isteyen çadır kurmuştu

Wintercamping094.jpg [attachment=1]

Wintercamping079.jpg [attachment=1][attachment=2]

AladaglarKKamp013.jpg [attachment=3]

Hüseyin Bey üşür orda ya, ne de olsa kıbrıs havasına alışık, kar filan bilmez o şimdi... :D

Bu arada bana uyar ancak bende şu an kar lastiği var , a/t mi takmak gerekir bu kar için?

Saygılar,

Orası kısa bir gezi için uzak olur heralde ama inşallah bir gün uzun soluklu bir gezi yaparız birlikde. Haziran gibi gelir kayak yaparız inşallah :smiley:

sılpagarlı' Alıntı:
doğu karadeniz kaçkar dağları sizleri bekliyor, eğer mart ayında gelirseniz kar lastiklerini de unutmayın ;D

Emin abi Bolu'da her yer olur; bence doğa güzellikleri bakımından Türkiye'nin en güzel ili. Yedigöller, Abant, Gölcük gibi 2-3 yer gezeceksek Bolu merkezde kalabiliriz, hem her yere yakın olur. Geziye katılmak isteyen kişi sayısı arttıkça yer daha fazla netleşir diye düşünüyorum...

Lastikler dört mevsimlikti , yolda zincir servisi yapanlar bu lastikle çıkamazsın dediler. Zincir takacaksak G Wagenlerin özellikleri nerede kaldı deyip devam ettik. Banamısın demiyor mubarek.
Diff lockları ilk defa yol kenarında derin bir çukurda denemiştim, demekki boşuna takmamışlar bunları....
Hüseyin gelsin de onu kuş sütüyle besleriz.... ;)
Selamlar
deeperdiver' Alıntı:
Hüseyin Bey üşür orda ya, ne de olsa kıbrıs havasına alışık, kar filan bilmez o şimdi... :D

Bu arada bana uyar ancak bende şu an kar lastiği var , a/t mi takmak gerekir bu kar için?

Saygılar,

Selamlar Cenk,benim için yer sorunu yok, elbette katılacakların listesi belli olduktan sonra ortak bir karara varılır.

arsamax' Alıntı:
Emin abi Bolu'da her yer olur; bence doğa güzellikleri bakımından Türkiye'nin en güzel ili. Yedigöller, Abant, Gölcük gibi 2-3 yer gezeceksek Bolu merkezde kalabiliriz, hem her yere yakın olur. Geziye katılmak isteyen kişi sayısı arttıkça yer daha fazla netleşir diye düşünüyorum...

Arkadaşlar çok güzel bir girişim
G-Wagen anahtarı cebimde değil gönlümde olduğundan
sizi ancak gönülden destekleyebiliyorum :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR