Arama sonuçlarınız

1. otisabi

YARDIM

Ynt: YARDIM Tümer teşekür ederim:))

2. otisabi

YARDIM

Arkadaşlar, 1996 model iki kapı Toyota RAV4 sahibiyim. Dün(26 Kasım 2011 Cumartesi) İstanbul'a giderken, yolun 300 kilometresinde 5. vites boşa atmaya başladı. Belli sürelerle tekrar etmeye başladı. Yolculuğun sonraki bölümünde ve dönüşte 5 vitesi kullanmadım. Arada denedim ama en fazla 10.15...
  3. otisabi

RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı?

Ynt: RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı? Bildiğim kadarıyla bir buton yardımıyla ortadan kişlitleniyor. ön ve arkaları ayrı ayrı kilitleyen bir sistem yok. ama rav4 gibi bir araç için oldukça işlevsel bir özellik. yanılıyorsam arkadaşlar düzeltir zaten.

4. otisabi

RAV 4 Alıyorum

Ynt: RAV 4 Alıyorum Hayırlı olsun, aynı modelini yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Hayırlı olsun, Off-road yapmana gerek bile yok. tepe-bayır istediğin gibi dolaşırsın, Ben Ankara'da elmadağ, sorgun yaylası, gibi yerlere 15-20 cm'lik karda rahatlıkla gidip gelebiliyorum, süper keyiflidir:)
  5. otisabi

RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı?

Ynt: RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı? 1996 model RAV4 kullanıyorum. Diferansiyel kilidi var. Öyle profesyonel off-road tipi olmasa bile bir buton yardımıyla devreye girdiğinde bozuk zeminlerde işe yarıyor. Bildiğim kadarıyla aynı özellik yeni RAV4'lerde de var.

6. otisabi

Rav4 Yedek Parça

Ynt: Rav4 Yedek Parça aracın altını vurmadım., Usta fazla zorladığımı söyledi. Zorladım evet, Mühye köyünün oralardan, İmrahor vadisinin tarla yolundan Elmadağ'a çıkarsan, çıkarken de 20 cm'lik çukura düşüp oradan çıkmak için aracı çok zorlarsan oluyormuş öyle:)) Bu arada evet Ankara'nın...

7. otisabi

Rav4 Yedek Parça

Ynt: Rav4 Yedek Parça 1996 model RAV4'ümün diferansiyelini kırdım. Ankara'da hamit usta bir kaç günde halletti. Bugün yollarda gördüğün üst model RAV4'ün diferansiyeli oldu tıpatıp... biraz tuzluya patladı bana ama... RAV4 gibi SUV'a LC muamelesi yapmamam gerektiğini de böylece öğrenmiş oldum...
  8. otisabi

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

Yaa benim niye bayram ve seyran günleri izinli olduğum bir işim yok. Öf..
  9. otisabi

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009) Katılamayacağım için üzgünüm bak. Bu tür bayramlar mesaimizin en yoğun olduğu günler maalesef. Üstelik akşam 29 Ekim resepsiyonunu da izlemek zorundayım. Ertesi gün büyük ihtimal haftanın üç dört günü olduğu gibi yine...

10. otisabi

Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü 1 yıldır Toyota RAV4 (1996 iki kapı) kullanıyorum. Öyle ağır off-road koyşullarına uygun olmasa da inanılmaz keyif alıyorum. Aracı alırken bunu hiç tahmin etmemiştim. Artık gözüme çocuğummuş gibi görünmeye başladı yav:)) Satmam gerekirse...

11. otisabi

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Öff ben gece taca çıkıyorum. Bu haftasonu iki-üç günlük geziler uymuyor ki. Cumartesi gece 04.00'te yatıp pazar sabah erken kalkmak olmaz ki. Neyse ben gene kendimi Çamlıdere Kös yaylaya ardından da Sorgun...
  12. otisabi

Ankara - Güvenç - Sarıbeyli Köyü Arası Doğa Yürüyüşü ( 08 Mart 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç - Sarıbeyli Köyü Arası Doğa Yürüyüşü ( 08 Mart 2009) Size yakın ve yemyeşil bir öneri o zaman; Sorgun yaylası. Güdül-Yeşilöz Not: avatardaki fotoğraf 15 Mart'ta yaylaya inerken çekildi:)

13. otisabi

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? Kullanıcılyardan gelen şikayet üzerine onu söylemiştim. Dar şase ve yüksekli arasındaki orantısızlığın yol tutuşu olumsuz etkilediğini ve bunun belirgin şekilde hissedildiğini söyledi kullanan arkadaş. hatta şu anda satmaya...
  14. otisabi

Kırklareli Yemekleri

Ynt: Kırklareli Yemekleri Kaçamak üzerine esasen pekmez dökülür. Yoksa alternatifi toz şekerdir:) Oh mis..
  15. otisabi

Kırklareli Mağara Turizmi

Ynt: Kırklareli Mağara Turizmi Dupnisa mağarası çok ilginç.. Ötekileri görmedim. Ama dupnisayı gezebilmeniz için yürüyebiliyor olmanız yeterli. İçine merdivenler yapılmış, ışıklandırılmış. Doğal kalsaydı sanki daha güzel olurdu diye düşündüm gidince... Tabandan suyun kaynağına doğru ise fazal...

16. otisabi

Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009)

Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009) Valla arkadaş, ben yarın da çalışacağım. İzin yapmadan yani... O yüzden anlaşmak zorunda:)
  17. otisabi

Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009) Yok uzamayacak. yönetimle bi anlaşma yaptık. Eski saate göre çıkıcam:)
  18. otisabi

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? 1996 model RAV4 kullanıyorum ben de. Araç 105 değil, 129 hp'dir. Bir düğmeye basarak devreye sokulan Diferansiyel kilidi vardır. Ben aracı normal binek astikleriyle kulllanıyorum. ankara Elmadağ'da yarım metre karda iki kez zirve...

19. otisabi

Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009) Amanın ben haftanın en az 2 günü Eymir'deyim zaten. Ve tabi Pazar günü de ordayım. yelkenci büfede bira içiyor olacağım. 4 gün boyunca günde 15 kilometre yürüyüş yaptığım için eymir'e sadece keyif yapmaya gidiyorum. Siz...
  20. otisabi

Gezenbilir Ankara Grubu ile Kartalkaya Kamp ve Off-Road Duyurusu (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu ile Kartalkaya Kamp ve Off-Road Duyurusu (21-22 Mart 2009) Güzel bir etkinliği kaçırıyorum gibime geliyor. Haftada sadece bir gün izin kullanabilmek artık beni sıkmaya başladı tabi. Günübirlik gidip gelmek de mesafe açısından pek iç açıcı gelmiyor. Neyse, daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri