Ankara - Güvenç - Sarıbeyli Köyü Arası Doğa Yürüyüşü ( 08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bafralı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,059

bafralı

Defender110 300 TDİ
Yer
samsun
Merhaba
8 Mart pazar günü Güveç göletinin güneybatısından devam edip yüksek tepelerden Sarıbeyli köyüne geçiş yaptık.Yaklaşık olarak 11 km.olan yürüyüş mesafemiz hava sıcaklığının 18 derece olması güzel bir gün geçirmemize neden oldu.Ankarada fazla alışık olmadığımız yükseklerdeki kar sularını taşıyan şırıl şırıl akan derelerden atladık.Tabi bu akarlar 1 aya kalmaz hepsi kurur tam zamanında bu etkinliği yapmışız.Bu arada Ankara Gezenbilir Offroad grubunu daha önce bu alanda görmüştüm jeeplerin izleri yamaclarda ve yukarı düzlüklerde duruyor ama göl kenarlarında suyun artması ile izler suya gömülmüş.Ben sözü fazla uzatmadan fotoğraflara başlayayım.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] bende bir karede olayım dedim.

Image00001.jpg

Image00002.jpg

Image00012.jpg

Image00014.jpg

Etiketler
Ynt: Ankara - Güvenç - Sarıbeyli Köyü Arası Doğa Yürüyüşü ( 08 Mart 2009)

[attachment=1] [attachment=2] Sular buz gibi akıyor içmeden geçmek olmaz.[attachment=3] Doğal yaşamı küçükten aşılamak lazım iki oğlum var her gezide mutlaka birini yanımda götürüm.[attachment=4] güveç göleti arkamızda
40° 8'4.92"K--- 32°44'44.17"E [attachment=5] Gölün karşı taraflarında iki hafta önce Offroad grubunun izleri vardı.

Image00017.jpg

Image00018.jpg

Image00023.jpg

Image00031.jpg

Image00043.jpg

[attachment=1] [attachment=2] Geç kalmış bir kardelen [attachment=3] ilk molamız yaklaşık 4 .km deyiz. 40° 7'54.98"K
32°45'1.05"E [attachment=4] [attachment=5]

Image00045.jpg

Image00044.jpg

Image00049.jpg

Image00058.jpg

Image00063.jpg

[attachment=1]      [attachment=2]     [attachment=3]    [attachment=4]       

Image00069.jpg

Image00078.jpg

Image00087.jpg

Image00089.jpg

Image00091.jpg

[attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] veee tabikii yiyenbilir [attachment=4]

Image00107.jpg

Image00116.jpg

Image00124.jpg

Image00129.jpg

Çok keyifli bir trekking olmuş, keşke haberim olsaydı benimde, katılmak isterdim... Daha önce 2 defa offroad için oradaydık Gezenbilir olarak...

güvenç çok güzeldi. umarım yakında tekrarlayabiliriz

Zerrin hanım inşallah bir dahaki sefere haberleşiriz sizin tecrübelerinize bizim ihtiyacımız olduğu mahakkak.Bu gezimiz biraz ertelenmiş gezi oldu daha önceleri yapılacaktı katılımda bir hayli vardı.Biliyorsunuz Ankara son iki yılın en güzel yağışlarını aldı Şubat ayında bugüzel yağışlar
sebebi ile marta erteledik ve aniden karar verdik o yüzden katılım azdı.Nisan başında gerede tarafları düşünüyoruz birde artık geleneksel hale getirdiğimiz 23 Nisan'da çocuklarla doğa gezisi yapmayı planlıyoruz.

Ozan, 21-22 Martta Kartalkaya'ya gidiyoruz, sonraki haftalarda elbette hep birlikte bir çok etkinlikler yapacağız.

ozanyur' Alıntı:
güvenç çok güzeldi. umarım yakında tekrarlayabiliriz

Bülent, 23 Nisanda umarım hep birlikte çocuk olabiliriz :smiley:

bafralı' Alıntı:
Zerrin hanım inşallah  bir dahaki sefere haberleşiriz sizin tecrübelerinize bizim ihtiyacımız olduğu  mahakkak.Bu gezimiz biraz ertelenmiş gezi oldu daha önceleri yapılacaktı katılımda bir hayli vardı.Biliyorsunuz Ankara son iki yılın en güzel yağışlarını aldı Şubat ayında bugüzel yağışlar
sebebi ile marta erteledik ve aniden karar verdik o yüzden katılım azdı.Nisan başında gerede tarafları düşünüyoruz birde artık geleneksel hale getirdiğimiz 23 Nisan'da  çocuklarla doğa gezisi yapmayı planlıyoruz.

Zerrin hanım aslında bu 23 Nisan etkinliğini Ankara gezenbilir olarak kısa, düz ve yeşil bir çevrede düzenleyebiliriz.
Bunada tüm aileler ve o gün çocuk olmak isteyenler katılabilir.Birde bu program için bizler çocukları biraz örgütlüyoruz okulda etkinliklere katılmayın diye çünkü genelde okullarda o gün bir program oluyor.İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Evet yakın ve yeşil bir yerlerde yapabiliriz...

ceranus' Alıntı:
Ozan, 21-22 Martta Kartalkaya'ya gidiyoruz, sonraki haftalarda elbette hep birlikte bir çok etkinlikler yapacağız.

kartalkayaya gelemiyorum ama orada olmayı isterdim bir dahaki kışa artık

Size yakın ve yemyeşil bir öneri o zaman;
Sorgun yaylası.
Güdül-Yeşilöz

Not: avatardaki fotoğraf 15 Mart'ta yaylaya inerken çekildi:smiley:

arkadaşlar böyle güzel organizasyonlar hazırlamışsınız haberimizyok güvenç benim köyüm katılmak isterdim kısmetse gelecek sefere katılırız katılan arkadaşlarada teşkkür ederim güzel fotograflar çekmişsiniz emeginize saglık

Bu pazar yine oradayız, katılım yapabilrsiniz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33475.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR