Arama sonuçlarınız

1. ottoboy

5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı

Ynt: 5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı way way waay beklediğim kadar varmış araç. maşallah çok diri çok düzgün. ayrıca siyah renkte çok ağır duruyo. diplomat arabası gibi ya. özendim şimdi iimi. kazasız belasız güzel günlerde kullan. gerçekten çok şık

2. ottoboy

Ynt: 5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı güzel fikirmiş :) siteye arabayı görürmüyüm die geldim ama hayak kırıklığı oldu :)
  3. ottoboy

Ynt: 5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı hayırlı olsun coşkucum. çok komforlu bi araç bunlar gerçekten. heleki o koltukları genel müdür koltuğu gibi çok rahat. insanın araçtan inesi gelmez. kazasız belasız iyi günlerde kullan

4. ottoboy

Selamlar, '98 Pathfinder Aldım.

Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım. yok hocam alırsam senin arabayı alırım :) ondada anlaşamayız hehehhehehe
  5. ottoboy

Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım. Coşkucum lpg olmuş 2.02TL benzin desen daha beter 200cc eksik olsun daha ii :) :) birde fazladan 1 milyar vergi verilecek

6. ottoboy

Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım. 2000 yada 2001 modeli almak vergi konusunda sıkıntı verir. 3.096TL yıllık vergisi var. kasko değerinden indirime başvurduğunuzda bile 2.039TL vergi verirsiniz. o yüzden 97-99 modellerini almak daha mantıklı kasko değerinden indirilmiş haliyle 1.099 TL vergi...

7. ottoboy

Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım. efe bey selamlar, Normal yada orta arazi koşullarında kesinlikle korkmadan ilerleyebileceğiniz güvenilir sağlam parçaları bozulmayacak bir araç. motoru düzenli bakımı yapılmış araçlarda hiç problemsiz 500bin km lere ulaşır. araç zamanın en komforlu...
  8. ottoboy

Ön Domuzluk Satılıktır

Ynt: Ön Domuzluk Satılıktır DOMUZLUK SATILMIŞTIR.. Konu kapatılabilir
  9. ottoboy

Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım. ben ağır şartlarda test etmedim henüz ama videodaki gibi mekanlar gerçekten çerez gibi geliyor. araç istediğinizi yerine getirdikçe daha zorlu şartlarda deneme iştahınız kabarıyor gerçekten.

10. ottoboy

Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım. hafta sonu biraz yol dışı aktivitesinde bulunduk http://www.youtube.com/user/agunay#p/a/f/1/6rZLhzDbxnI http://www.youtube.com/user/agunay#p/a/f/2/bUJZNdl1FoA

11. ottoboy

Ön Domuzluk Satılıktır

Ynt: Ön Domuzluk Satılıktır duruyor
  12. ottoboy

Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum.

Ynt: Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum. hayır cam farlarda yapılamıyor. polycarbon yani plastik farlarlar için geçerli

13. ottoboy

Ynt: Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum. evet bazı farlarda içtende sıkıntı oluyor. içten temizlemek için farın camını açmak gerekiyor. ama çok zor bir iş ve bazı arabalarınki imkansız olduğundan farın arkasını kesmek gerekiyor. riskli bir iş o yüzden şimdilik içten...
  14. ottoboy

Ön Domuzluk Satılıktır

Ynt: Ön Domuzluk Satılıktır güncel
  15. ottoboy

Nissan Pathfinder SE 3.3 V6 LPG'li Satılık/Takas

Ynt: Nissan Pathfinder SE 3.3 V6 LPG'li Satılık/Takas güncel

16. ottoboy

Ynt: Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum. güncel
  17. ottoboy

Nissan Pathfinder Yardım ?..

Ynt: Nissan Pathfinder Yardım ?.. nissan markası arazi aracı ve pickuplar konusunda gerçekten kendini ıspatlamış bir marka. en zor şartların yaşandığı yerlerde gördüğüm markalar hep ya nissan ya toyota yada mazda. motorda ömür olayını aşmışlar. komfor ve donanım opsiyonlarıda bu araçlarda...
  18. ottoboy

Bugflektor (Kaput önü rüzgarlık) ARANIYOR

herkese merhaba, 98 model nissan pathfinder a uyacak bugflektor arıyorum. kaput önü rüzgarlığı diyende var. kaput koruma aksesuarı diyende var. nette epey aradım bir iki tane buldum onada paha biçemediler. örnek resimler; By agunay By agunay By agunay By agunay

19. ottoboy

Satılık 31-10.5-15 Michelin

Ynt: Satılık 31-10.5-15 Michelin merhaba, lastikleriniz hala duruyor mu? lastiklerin üretim tarihi nedir? duruyorsa fiyatta yardımcı olursanız sevinirim.
  20. ottoboy

Ön Domuzluk Satılıktır

Ynt: Ön Domuzluk Satılıktır arkadaşlar evdeki kalabalık gitsin fiyatı azcık daha düşebilirim kargo karşı ödemeli tabi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri