Arama sonuçlarınız

1. hayalet

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) ben de ne oldu da Sedat beni ekti diyordum, cigborek yemis, böylece 2008 in olayi da tamamlanmis oldu, dimi Sedat?

2. hayalet

Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım 1 - VitaEsMorte - 2 paket - Kredi kartı 2 - reha - 2 paket - kredi karti 3 - parodi - 2 paket - eft 4 - AYDURAN - 2 paket - eft 5 - Mesut (Felice) - 1 paket - eft 6 - Sukuşu - 1 paket - kredi kartı 7 - Sedat Açıl - 1 paket - kredi kartı 8 -...
  3. hayalet

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Sedat,daha orjinal arabalar varmis, sen hem pek gulduydun bana,vazgectim seninle gelmekten :D

4. hayalet

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Listenin son hali 01- koza - (Göztepe - 2 kişilik boş yer-Balık) 02- yol - (Bahçelievler - Hamsi yoksa tavuk menü) 03- vita - (Fatih - Makarna, bilimum hamur işi) 04- agbilgic +1 - (Kemerburgaz - Menü?) 05- ufuk +2 - (Halkalı - Menü?) 06-...
  5. hayalet

Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi

Ynt: Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi ama ben cevabi yeni goruyorum (30/12/2007) :( ve hava onceki 2 gun gercekten cok guzeldi, cok uzuldum, bir ara mutlaka alo diyecegim, tesekkurlerimle ve gorusemezsek mutlu seneler ...

6. hayalet

Ynt: Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi olma mı, super olur :) benim derdim nefes alabilmek ve fotograf cekmek, araziye de ayak uydurmaya calisirim ama sizler kadar tecrubeli degilim, ögrenmek gerekecek, sabriniz gerekebilir, selamlarimla ve mutlu seneler dilegimle...

7. hayalet

Ynt: Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi tesekkur ederim...
  8. hayalet

Ynt: Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi sehrin pis havasini diyorum, nefes alamiyoruz diyorum :) kıskanclık yani benimkisi, selamlarimla
  9. hayalet

Ynt: Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi alkış falan yok!!! biz pis havadan nefes alamazken birirleri dogayla kucaklasmıs, Allah tan reva mıdır?!!!

10. hayalet

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon peki neden beni Istanbul da paraladiniiiizzz :'(

11. hayalet

Güney Marmara Turu

Ynt: Güney Marmara Turu merhaba ben buralarin yabancisiyim da :) birsey soracaktim, bu Guney Marmara Turu ozel bir sey mi acaba? yoksa gezenbilir icinde planlanmis bir tur mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri