Arama sonuçlarınız

1. astroshero

Gezenbilir Samsun Grubu

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ad - Soyad:Uğur UZUN Doğum Tarihi ve Yeri: 1984 BARTIN Memleket: BARTIN İlgi Alanı: Fotoğrafçılık, Astronomi

2. astroshero

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-karavan-gibi-motokaravan-58272584/detay bu araç gerçekten bir karavan firmasına mı yaptırılmış sizce? yoksa satan kişi isim olsun diye mi can karavan yapımı demiş?
  3. astroshero

Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?

Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız? Peki diyelim ki 4+1 koltuklu camlı van aracı karavana çeviriyoruz. Yani orjinal halinde önde 2 adet tekli, arkada da 3lü koltuk olan transporterlandan. Karavan dönüşümü sırasında ön koltuklara hiç dokunmadan arkaya...

4. astroshero

Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız? Anlıyorum Burak bey, Zaten sinir bozucu olan dediğim gibi bahsettiğim araçlara göre sadece fazladan bir ocak olması. Bakın bu araca, buzdolabı, yatak olan koltuğu vs var. Sadece ocak yok. Sizin bagajdaki portatik...
  5. astroshero

Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız? Aslında bu transporter araçlarda çok yaygın olarak vip tarzı tadilat yapıyorlar. Aracın içinde sonranan eklenen koltuklar, tv, buzdolabı var. Sadece biz karavan yapmış olsak ek olarak lavabo ve ocak ekliyoruz o kadar...

6. astroshero

Merhaba arkadaşlar, Yüksek tavan T4 veya T5 alınıp bu videodaki gibi veya daha basit sökülebilir bir dizayn ile araca uygun mobilya üretilse, muayeneye giderken söküldüğü takdirde ruhsat değişimi gerekmeyecek gibi. Ama merak ettiğim birşey var, bu aracı yolda polis veya başka denetleyiciler...

7. astroshero

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Çok hoşuma gitti sevgili moremiles :) Bide oradaki bir duvara işeseydin bölge tam anlamıyla senin olacakmış :) Ben cesaret edemezdim, pedal çevirmeye gücüm kalmadığı anda da paçadan yakalanırdım sanırım...
  8. astroshero

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Artık aramızda 2007 model ve üstü olan yeni kasaları alıp 5 yaşını bitirmesini bekleyen dostlarımız da var. Gün geçtikçe yeni kasa ducato/boxer/jumper karavancıları artacaktır. Bu araçların kaporta, konsol...
  9. astroshero

Camper Yapmak için Araç Bulmakta Zorluk Çeken Arkadaşlar için

Ynt: Camper Yapmak için Araç Bulmakta Zorluk Çeken Arkadaşlar için Atilla Ağabey'in dediği gibi bu işte önemli olan alışverişi ucuza kapatmak. Bu araç üzerinde zaten bir oynama yapılacak. Sonuçta keyif amaçlı kullanılacağı ve kötü sürprizle karşılaşıp aile ile çıkılan gezilerin tadının...

10. astroshero

Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

Ynt: Görmemişin Bir Karavanı Olmuş... Çok haklısınız Haldun bey, kafamıza yatmayan şeyi hemen salakça bir işmiş gibi gösteririz etrafa. Herşeyin en iyisini kendimiz yaparız sanıyoruz genelde. "İyi bi halt olsa ben yapardım canım :) " Biz depremde jeofizik uzmanı, kuş gribinde intaniye...

11. astroshero

Karavanda Su Depoları

Ynt: Karavanda Su Depoları Su donarsa zaten genleşmeden dolayı depoya da hasar verebilir.
  12. astroshero

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Bu aletin fiyatı karavana monte edilen uydu sistemlerine göre daha ucuz. Ve istenirse sıcak havalarda karavan dışında izlemeye de olanak veriyor. Bir de karavan ağaç altına çekilmişse sabit uydu sistemi ile yayın alınamaması sorunu da kalmıyor...

13. astroshero

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Hüseyin bey bu kağıt torbayı görebileceğimiz bir adres veya resim var mıdır?
  14. astroshero

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Hoşgeldiniz sayın emre_auto, Bu aracın Fiat'ta 2.2 (100bg), 2.3(120bg) ve 3.0(160bg) motor seçenekleri var. Karavana dönüşümde araç oldukça ağır hale geleceği için motor gücünün yeterli olup olmaması da...
  15. astroshero

4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A

Ynt: 4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A Merhaba, bu lastiğin sitesine baktığımda "kış koşulları için arttırılmış çekiş" ibaresi var ama kategori olarak "4x4 yaz" kategorisinde bulunuyor. http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/wrangler-duratrac/index.jsp Bu lastikler 4 mevsim araçta takılı...

16. astroshero

Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!

Ynt: Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın! İşte ben de yapma kasa karavanlara bu yüzden çekinceli yaklaşıyorum. Yapma kasalar sanki yeterince sağlam değilmiş gibi geliyor bana. Kazayla köşesini bir yere dokundursak veya biri bize çarpsa kolay hasar alacak ama tamiri...
  17. astroshero

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Motokaravan dönüşümüne %84 ÖTV, Pikapüstü karavana binlerce lira ceza ve trafikten men... "Oturun oturduğunuz yerde! Gezip napacaksınız?" diyor devletimiz karavancılara.
  18. astroshero

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Keşke fuardan haberim olsaydı. Aralıktan beri İzmir'e yakın bir yerdeyim. Aslında karavanların sergileneceği fuarları forumdan duyurabilsek yakında olanlar görebilir. (Forumda duyuruldu da ben görmediysem kusura bakmayın :) )

19. astroshero

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet bey bu tasarım benim çok hoşuma gidiyor. Aynısından İmaj Karavan da yapmış ve sitesinde fotoğrafları mevcut. http://www.adria-mobil.com/default.cfm?j=En&t=WE&d=WE&Kat=030401&model=714&skupina=TWIN#anchor
  20. astroshero

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Elinize sağlık Levent Bey, Ben bekar evinde tek başıma yaşadığım için büro tipi buzdolabı kullanıyorum ve sizin buzdolaplarınıza benzer şekilde içerideki ısıyı gövdesinden ortama vererek atıyor içini soğutmuş oluyor. Ya da büyük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri