Arama sonuçlarınız

1. E

TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı

Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı 2008 için bi plan var mı beyler bayanlar

2. E

Amatör Sualtı Videolarım

Ynt: Amatör Sualtı Videolarım http://www.magazinkeyfi.com/yazihv.asp?id=212706&title=&sub= http://www.kameraarkasi.org/yonetmenler/a/alaaddinbabuccu.html en kısa zamanda bir kaç fotosunu daha buraya ekleyenbilirim bu arada montaj kurgu ve ses yontemenliği bana ait :) çok teşşekürederim...
  3. E

İstiyorum!

Ynt: İstiyorum! 265 -Bir iş istiyorum 267 - Motorumu geri istiyorum :D

4. E

Amatör Sualtı Videolarım

Ynt: Amatör Sualtı Videolarım imzamdaki linkelre bakarak benimde yaptıklarımı zileyebilirizsini saygılarımla
  5. E

Saroz'da Dalış Ve Ölüm Sessizliği

Ynt: Saroz'da Dalış Ve Ölüm Sessizliği seval çok gğzel yazmışsın ama bunca zamandır kimse bunu denemedi mi sanıyosun bir kamu oyu oluşturmak yada bu şekilde bilinçli avcılar yada balıkçılar yetiştirmk te çok gzüel fikir ama insan oğlunun doyumsuz olamsı ve yetinememesi bu gunkü gibi sağdece...

6. E

Yelkenciler için Bandırma Yarımadası

Ynt: Yelkenciler için Bandırma Yarımadası Ufak bir düzeltmeile başlamak isterim bandırma yarım adası değil kapıdağ yarım adasıdır. Ve bandırmada bu yarım adanın kıyısı güzel ilçelerinden biridir. :) erdek ve diğer ilçeler gibi bandırmada balıkkesire bağlı bir ilçe olmakla beraber henüz ile...

7. E

Avcılık Zor Zenaat

Ynt: Avcılık Zor Zenaat İİLLAAAALLIILLLLMAAAZZZZ
  8. E

Sevgilimin Fotoları

Ynt: Sevgilimin Fotoları hanım kızımızda pek bi güzelmiş :D
  9. E

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... zekeriya beyaz :P :D

10. E

Doğada Başınızdan Geçen Olaylar

Ynt: Doğada Başınızdan Geçen Olaylar abi cidden iyi yaaa geberiyorum gülmekten :D zeytin yalı dolma :D kabak tatlısı :D :D:D:D

11. E

Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara)

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) cidden çok üzüldüm büyük geçmiş olsun... acil şifalar ben ağsutos onunda errdekte olucam ne zmana gelirseniz buyr7un misafirim olun her zaman bekerim
  12. E

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) canın sağolsun fahri baba sana her yolum feda geleceiğin yer göz önünde bulundurulursa senin mazeretin için özür dilemen bile benim içime su döker :D sağolsun erdekteyim 3 - 4 gün vaktin olursa görüşrüz selametle

13. E

Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !... ekip sorumlusu kim bu arada? :D ve gelcekler hep beraber toşllanıp şehirlerden öle gidelim ne dersiniz?
  14. E

Gezenbilir Multi - Disipliner Erdek Kampı :)

Ynt: Gezenbilir Multi - Disipliner Erdek Kampı :) :D haklısın phobios bu kadar fazla izdihamı güzelim erdek kaldırmaz :D yazık ederiz doğaya en iyisi başka bahara :D:D:D
  15. E

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) yorum yok... söz vermekle ilgli hiç yok kolay gelsin size...

16. E

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) ahaha allah korusun :D yolda kalma bırakan çok oluyo ;) ( anladın sen)
  17. E

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) qwertyq sağolsın aslında bu durum benim bu camiaya oaln güvenimi sarstı tabi ki kurt dağa küsmüş dağın ahberi olmamış fakat gelmek isteyipte gelmeyen herkeze yinede verdikleri canı gönül desteklrinden dolayı teşşkür ediyorum.... belki konuştuğum...
  18. E

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) evet yarın saaat 20 :00 da orada oluyoruz eğer daha once gelicekr olursa bana ulaşmalarını rica ediyorum tel 0544 768 76 35 okhan

19. E

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) Evet seven kafe ile görüştüğümü daha oncede belirrtim pazar günü saat 20:00 dan itibaren seven cafede gezen bilir çin 10 kişilk bir servis açılıcak umarım herkez orada olur....
  20. E

Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara) ozaman akşam 20:00 da buluşalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri