Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amatör Sualtı Videolarım
http://www.magazinkeyfi.com/yazihv.asp?id=212706&title=&sub=
http://www.kameraarkasi.org/yonetmenler/a/alaaddinbabuccu.html
en kısa zamanda bir kaç fotosunu daha buraya ekleyenbilirim bu arada montaj kurgu ve ses yontemenliği bana ait :) çok teşşekürederim...
Ynt: Saroz'da Dalış Ve Ölüm Sessizliği
seval çok gğzel yazmışsın ama bunca zamandır kimse bunu denemedi mi sanıyosun bir kamu oyu oluşturmak yada bu şekilde bilinçli avcılar yada balıkçılar yetiştirmk te çok gzüel fikir ama insan oğlunun doyumsuz olamsı ve yetinememesi bu gunkü gibi sağdece...
Ynt: Yelkenciler için Bandırma Yarımadası
Ufak bir düzeltmeile başlamak isterim bandırma yarım adası değil kapıdağ yarım adasıdır. Ve bandırmada bu yarım adanın kıyısı güzel ilçelerinden biridir. :) erdek ve diğer ilçeler gibi bandırmada balıkkesire bağlı bir ilçe olmakla beraber henüz ile...
Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara)
cidden çok üzüldüm büyük geçmiş olsun... acil şifalar ben ağsutos onunda errdekte olucam ne zmana gelirseniz buyr7un misafirim olun her zaman bekerim
canın sağolsun fahri baba sana her yolum feda geleceiğin yer göz önünde bulundurulursa senin mazeretin için özür dilemen bile benim içime su döker :D sağolsun erdekteyim 3 - 4 gün vaktin olursa görüşrüz selametle
Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...
ekip sorumlusu kim bu arada? :D ve gelcekler hep beraber toşllanıp şehirlerden öle gidelim ne dersiniz?
Ynt: Gezenbilir Multi - Disipliner Erdek Kampı :)
:D haklısın phobios bu kadar fazla izdihamı güzelim erdek kaldırmaz :D yazık ederiz doğaya en iyisi başka bahara :D:D:D
qwertyq sağolsın aslında bu durum benim bu camiaya oaln güvenimi sarstı tabi ki kurt dağa küsmüş dağın ahberi olmamış fakat gelmek isteyipte gelmeyen herkeze yinede verdikleri canı gönül desteklrinden dolayı teşşkür ediyorum.... belki konuştuğum...
evet yarın saaat 20 :00 da orada oluyoruz eğer daha once gelicekr olursa bana ulaşmalarını rica ediyorum tel 0544 768 76 35 okhan
Evet seven kafe ile görüştüğümü daha oncede belirrtim pazar günü saat 20:00 dan itibaren seven cafede gezen bilir çin 10 kişilk bir servis açılıcak umarım herkez orada olur....