Arama sonuçlarınız

1. U

Kamp Ocağı Seçimi

merhaba acaba nurgazın ng-079 everest ocağını kullanan var mı vidalı kartuşlardan buna geçmeye değer mi acaba ??

2. U

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Soruma ek olarak yuvarlak agizli balta mi yoksa düz agizli bir balta mi almak gerekli herhangi bir farklari var mi acaba ?? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. U

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler İçin Balta Tercihi merhaba bende araziye giderken arabamda durması ve kampta kullanmak için küçük boyutlu bir balta almak istiyorum, koçtaşta internette hep fiber saplı baltalar var acaba sapından yana herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ??

4. U

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi merhaba bana şimdi bir tane vidalı kamp ocağı gelecek onun için vidalı kartuşları izmirde nereden bulabilirim bilen var mı acaba?? birde vidalı ocağı kartuşa takıp işimizi bitirdikten sonra kartuş bitmese bile ocağı kartuştan rahatlıkla ayırabiliriz değil mi kolay taşımak...
  5. U

Kamp Ocağı Seçimi

birşey sormak istiyorum hep benzinli veya kartuşlu ocaklar tartışılmış türkiyede biolite gibi odun kullanan kamp ocakları neden kullanılmıyor, pratik mi değil pahalı mı veya yaygın falan değil mi diye acaba ??

6. U

Quechua markasının ürünlerini kullanan var mı?

Ynt: Quechua Markasının Ürünlerini Kullanan Var Mı? Merhaba; Biliyorum eski bi konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın :) Quechuanın 2 saniyede kurulan tek kişilik çadırından çok memnunum, kışın günlük kullanım dağdaki evimize giderken giymek için Quechua Arpenaz 3in1 almak istiyorum acaba...

7. U

Acemiye Yardım :)

merhaba gezenbilir ailesi; son zamanlarda 4 çeker aşkım arkadaşımın wranglerına binip arazide baya bir gezdikten sonra tekrardan alevlendi öğrenci olmam motorunun küçük olması ve en önemlisi tipini çok sevdiğimden ötürü samurai almaya karar verdim:) Kafamda bir kaç proje var açıkçası sizin gibi...
  8. U

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP Peki bu superchargerı taktık diyelimde gereken hava-yakıt karışımı harıtası nasıl ayarlanacak enjeksiyonlu modeller için konuşuyorum enjektörlerin kapasitesi yetecek mi ekstra yakıtı vermek için veya nivanın beyni bilgisayarla bağlanıp yazılım atmaya uygun...
  9. U

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba adım berkan 23 yaşındayım izmirliyim aynı zamanda da izmir üniversitesi bilg. müh 2. sınıf öğrencisiyim. Çiftliğimizde kullandığımız 110luk askeriye çıkması pick up defenderdan sonra kopamadım bu offroad hastalığından :D 4 yıldır üyeydim fakat ilk...

10. U

Dacia Duster DAKAR 2013

Ynt: Dacia Duster DAKAR 2013 Resimleri çok hoş maşallah ama bu canavarın teknik özellikleri yapılan modifikasyonları nedir acaba ??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.