Arama sonuçlarınız

1. orcrown

Tripod Seçerken

Ynt: Tripod Sanıyorum devrilme konusunda haklısınız.Ancak o kadar ağır bir objektife sahip olabileceğimi sanmıyorum.Ayrıca tripodun her bir ayağı diğerlerinden bağımsız olarak 24, 55 ve 80 derecelik açılarda ayarlanabiliyor. Bu da bir avantaj olsa gerek.Ne dersiniz?

2. orcrown

Tripod Seçerken

Ynt: Tripod Sayın Mezzy, yanıtınız ve bilgiler için teşekkürler. Sizin gönderdiğiniz ilandaki tripod sanıyorum kullanılmamış sıfır bir tripod için. Ayrıca ben bilgileri eksik yazmışım. Sözünü ettiğim tripodun taşıma kapasitesi 4 kg ve BH-18N kafa ile birlikte...
  3. orcrown

Tripod Seçerken

Arkadaşlar İzmir'de bir dükkanda Digipod A 2841 P marka Attitude serisi bir tripod buldum.Fiyat oldukça iyi Görünüyor (145,00 TL). Tripod konusunda fazla bir bilgim yok. Pentax K10 D kullanıyorum. Bu konuda her türlü bilgiye ihtiyacım var. Yardım bekliyorum. Teşekkürler.

4. orcrown

Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009)

Ynt: Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009) Elinizde Sandras ile ilgili bilgi var mı acaba? (rota,kamp yeri,GPS bilgiler vb.)
  5. orcrown

Ynt: Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009) Teşekkürler

6. orcrown

Sandras

Arkadaşlar Sandras Dağı ile ilgili bilgi gerekiyor (kamp yeri,tırmanış rotası,vb.).Dikkatinize.....

7. orcrown

Ynt: Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009) Sayın TezzMertek Klaros yürüyüşünde ilk vardığınız nokta (deniz kıyısındaki tarihi yer) Klaros mu yoksa Notion mu? Bu konuda hep çelişkili bilgiler var.Siz de sağlam bilgi var mı?
  8. orcrown

Ayakkabı Araştırması

Ynt: Ayakkabı Araştırması Tamamdır Yankı Bey merak ettiğim tüm konularda gerekli bilgileri aldım.Size çok teşekkür ederim.Saygılar selamlar.
  9. orcrown

Ayakkabı Araştırması

Ynt: Ayakkabı Araştırması İlk mesajımda da belirtmiştim.La sportiva'nın tam tabanlı ayakkabısını yüksek irtifa kış tırmanışlarında yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ve hala özelliklerini koruyor.Üzerinde kullanırken oluşan birkaç yarık olmasına rağmen.Bu seferde La sportivayı seçeceğim...

10. orcrown

Ayakkabı Araştırması

Ynt: Ayakkabı Araştırması Yankı Bey bunun bir ölçüsü var mıdır?

11. orcrown

Kamp Ocağı Seçimi

Ben yıllardır Coleman ocak kullanıyorum.Kurşunsuz benzin kullanıyor.Eski ispirto ocaklarının benzinlisi gibi.Isıtma falan gibi de ön hazırlık yok.300 gr.lık bir depo ile yaklaşık 7 saat yanıyor.Kaynatma süresi 3 dak 55 san. Ağırlığı 660 gr.(boş) İlk iki adres ABD adresi.Sonraki ikisi Avrupa...
  12. orcrown

Ayakkabı Araştırması

Ynt: Ayakkabı Araştırması Yankı Bey ilginize teşekkür.Yaşadığım yeri benim belirtmem gerekirdi.Siz benim kusuruma bakmayın.Hacim derken ayağın taban ile üst kısmının kapladığı alandan mı bahsediyoruz? Biraz aydınlatır mısınız?

13. orcrown

Ayakkabı Araştırması

Ynt: Ayakkabı Araştırması Yankı Bey önerinize çok teşekkürler.Ayağa en iyi oturan konusunda ben de hem fikirim ancak ben İzmir'de oturuyorum ve İzmir'de ürün satan mağazalarda bu şansı yakalamak imkansız.Hepsini gezdim (Dağevi.Dağdeniz gibi.Benim bildiğim başka yok). Bırakın seçmeyi ayağıma...
  14. orcrown

Ayakkabı Araştırması

Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır doğru ayakkabıyı alabilmek için yoğun bir araştırma içindeyim.İleri seviyede kış tırmanışları için sert tabanlı krampon takılabilir bir çift La Sportiva marka botum var ve yıllardır kullanıyorum beni hiç mahçup etmedi.Ancak hafta sonu yürüyüşlerinde (her hava ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri