Arama sonuçlarınız

1. Z

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? süleyman bey bu ürünlerden(davlumbaz ve silecek plastiği) almak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz artell-russ du sanırım ben bu adamlar ile görüştüm türkiyeye yollamıyoruz dedi siz nasıl getirttiniz

2. Z

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? selamlar bu parçalara(arka çamurluk davlumbazı ve silecek plastiğine) benimde ihtiyacım var bu firmayla bende bağlantı kurdum ancak türkiyeye yollayamıyoruz dedi siz nasıl aldınız? istesem benim içinde getirebilirmisiniz
  3. Z

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. bu ön koruma hangi araca ait acaba bilgilendirmen mümkünmü?

4. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. maxim denen olan adamdan iş çıkmaz bu işin çözümü brezilya yada mexica bağlantısında mexica bağlantısı olan biri varsa ben bu malzemeyi orjinal üreticisinden 301 dolara alabilirim tek türkiyeye gelsin daha sonra kopyalar kopyalar çoğaltırız
  5. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. dostum ben 1000 tl vermeye razıyım bu malzemenin orjinali fiber değil poliüretan kesin getirtirim diyosan ayın 15 i tarihinde sana 1000 tl hesabına havale yaparım ayrıca benzeri bir mevzudan fiberci ... biriyle mahkemelik oldum kalıplatma...

6. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. emeğine sağlık kardeşim bu işi brezilyadan çözebilirsek süper olur zira bu parça brezilyada hem yetkili renault bayilerince satılıyor hemde brezilyada bu parçanın üretimi olduğu için yan sanayi olarakta üretiliyor brezilyada defender adlı bir...

7. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. evet arkadaşlar bu konuda en son meksikalı üretici 301 usd fiyat verdi ama kargosu için 2400 dolara yakın bir para istiyor bende düşündüm ne yapabilirim diye meksikada raindrop diye bir türk koleji var (ayna programında görmüştüm) dedim hani...
  8. Z

Duster iki parçalı arka tampon yükleme koruması.

Ynt: Duster İki Parçalı Arka Tampon Yükleme Koruması. linke bi bakın arkadaşlar http://dustershop77.ru/katalog/aksessuary_dlya_reno_duster.html
  9. Z

Dacia Duster Güneşlik Etiketi

ihtiyacı olan arkadaşlar buradan print edebilir http://img444.yukle.tc/images/1053duster_etiket.jpg

10. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. kit dediği duster styling kit yani bizdeki macera paketi ek olarak ön koruma (farkı çamurluk üzerindeki siyah bantlar aşağı kadar uzanıyor ilk sayfadaki resimlerdeki dusterlerdeki gibi)

11. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. mesikadaki airdesign firmasından cevap geldi buyrun arkadaşlar: if you want to receive your kit with a 6-8 days shipping time, we can send it to you airway with a final cost of $3164.10 USD on the other hand, if you want to receive it with a...
  12. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. lantırn bende tanıştığımıza memnun oldum bende gurbetteyim aydın bozdoğandayım özelden yazayım dedim olmadı alıntı yapayım dedim beceremedim kabiliyet fakirim anlıyacağın fatih caddesindenim bende şu özelden mesaj olayını çözersem daha bol...

13. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. banim anladığım bu maksim salam ayakkabı değil şahsen beni hiç sallamadı değil fiyat cevap bile vermedi
  14. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. bilgileri bunlar (Ukraine, Kyiv, Perova blv 19) E-mail: maxespace@duster-shop.com.ua моб. тел (cell): +38 (050) 311-38-95 Skype maxespace ICQ# 369-227-828
  15. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. aynen öyle dostum bu arada yenibir gelişmeyi haber vermek istiyorum mexicada üretim yapan airdesign firması renault adına bu kitin üretimini yapıyor duster styling kit olarak geçen bu kite uzun tipte çamurluk üstü bantları ve kapılardaki...

16. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. benim aklıma şuda geldi dğişik markalar için ön koruma yapan yan sanayi firmaları var bu ürünü onlar üretemezmi onlarla bir yazışsak buda bir alternatif
  17. Z

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. selamlar bende bu ön koruma olayına kafayı takanlardanım bu ukraynadaki maxim dorojin denen adam http://www.duster-shop.com.ua/home/ adresinde bu işin zaten ticaretini yapmaya hazırlanıyo tüm iletişim bilgilerinide vermiş fakat tuhaf bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR