Arama sonuçlarınız

1. ssever1985

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme ayrıca da alaaddin de üniversiteli çocukların bir numaralı yerlerinden olan kilisenin arka tarafındaki kuru fasülyeci de kuru fasülye yemeden dönmeyin ( salata getirmek yerine yanınıza gelip masanızda kurusoğan parçalar sahibi yumruğuyla ya da siz yaparsınız :) )

2. ssever1985

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben serkan 23 yaşında selçuk üniversitesi hukuk fakültesi son sınıfta öğrenciyim hayatımın tek anlamının gezmek motor üstünde gezmek ve fotoğraf çekmek olduğunu söyleyebilirim bundan iki ay öncesine kadar bunları motorumla yapıyor idim ama geçirmiş...
  3. ssever1985

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? iki ay öncesine kadar yamaha tdm 900 üm vardı ama şu an kendisi yok benimde sağ kolum tamamen alçı içinde hala :(

4. ssever1985

Ericsson R310 Arıyorum

Ynt: Ericsson R310 Arıyorum ya arkadaşlar neredeyse sıfıra yakın bir adet r 310 um var benim şu an elimde bu hasarlı arkadaşlardan telefonun outdoor kılıfı vardı elinde olan varsa benimle irtibata geçebilir mi ?
  5. ssever1985

Ericsson R-310 s Outdoor Kılıfı

arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım umarım beni de aranıza alırsınız ::) öncelikle ben ericsson r310 uma zamanında kutusunda da hediye edilen pusulalı o özel kılıfını arıyorum model ıcr11 di sanırım ama bi türlü bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim... :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri