Arama sonuçlarınız

1. BULUTBEY

dalış okulu tavsiyeleriniz

Ynt: Dalış Okulu Tavsiyeleriniz Kurbağa Adam Dalış Merkezi Bahçeşehir.Tavsiye bende 1 yıldız sertifikamı burdan aldım.Cüneyt ÇAKIN hocam ve Selda SARPKAYA

2. BULUTBEY

Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma?

Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma? Slm.Konuyu kısaca özetleyim.Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi için bağlı bulunduğunu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ruhsat ve Patlayıcı Maddeler Büro Amirliğine müracaat ediyorsunuz.Evrakları Tamamlayıp teslim edin en fazla 15 gün içinde satın alma...
  3. BULUTBEY

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. + 4 oyda benden

4. BULUTBEY

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Haberlerde seyrettim.Faruk abiyi forumda gezerken fotolardan görmüştüm.Bırakın karşılıklı olmayı,fotodan ılımlı biri olduğunu hissettiriyordu.Hiç tanımdağım halde çok üzüldüm.ALLAH'tan rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.
  5. BULUTBEY

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru Çağrı kodun 1 ayı geçer.Yanlız bu konuları bilenlerin dediği gibi.Amatörde olsan o cihazla RESMİ kanallarda muhabere yapman yanlış.Genel müdürlüğün yazısı var.Cihazı kayıt ettirirsen sorun olmaz ,ama cihaz müdüriyetin demirbaşına geçer.Bu arada bende polis memuruyum.Çağrım...

6. BULUTBEY

2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır.

Ynt: 2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır. arkadaşlar size tavsiyem.ben elektronik yüzünden 2 kez sınava girdim.ayrıca elektronikçiyim.eskiden zordu mors falan vardı.şimdi mors kolay ama elektronik bilgin yeterli degilse zorlamaya gerek yok.C sınıfı belge...

7. BULUTBEY

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) kursa ismimizi yazdık ama malesef bizim polislik mesleği müsait olacam diyemiyorsunuz.kısmet başka kurslara.amatör telsizcilik sınavı için başvuracak arkadaşlar.kanun ve yönetmeliklere çalışın.sınav elektronik...
  8. BULUTBEY

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 1 Cenk Sarıkaya 2 Orhan Bıyıklı 3 Berk Gemicioğlu 4 Sina Ataman 5 Selahattin Doğan 6 Kazım Doğan 7 Birol Özdal 8 Ünal Çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat Ergan 14 Erkan...
  9. BULUTBEY

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi ruhsattaki arkadaşın size karşı güveni olduğu için kabze konusunda zorlamamış.valla işin gerçeği ben ruhsata bakarken namlu boyu dahil kontrol ederdim.bu o arkadaşın size karşı bir cest olarak görmeniz gerekirdi:)

10. BULUTBEY

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. reha abi haklısın hizmet içi eğitim dedik ok.yanlız polislede bu iş olmuyor.vatandaşı bilinçlendirmek lazım kaç kişi amatör telsizin belgesiz taşımanın yasak olduğunu biliyor.Komple ülke olarak öncelikle bilinçlensek bence harika...

11. BULUTBEY

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. evet sizlerin fikirlerine katılıyorum.Bende bir polis olarak eger amatör telsizcilikle alakam olmasa bende inanın bilemem.arkadaşlarıma amatör telsizcilik sınavına girip belge alacağımı söylediğimde şaşırdılar.abi sen meslekte...
  12. BULUTBEY

Radyo Amatörü Sınav Tarihi ( 2010 )

Ynt: Radyo Amatörü Sınav Tarihi ( 2010 ) bana artık bu işin inceliklerini öğretirsin.

13. BULUTBEY

Ynt: Radyo Amatörü Sınav Tarihi ( 2010 ) kaanım 77 puan aldım evrakları hazırlıyorum.yarın başvuru yapacam.
  14. BULUTBEY

2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi

Ynt: 2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi doğru haklısın.zaten apron kartı olmadan girmesi yasak bazı yerlere insanların.
  15. BULUTBEY

Amatör Telsizcilik Sınav Sonuçlarını Öğrenmek İsteyenler

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Sonuçlarını Öğrenmek İsteyenler istanbulda belli olmuş.77 puan kaanım A sınıfını kazandık:)

16. BULUTBEY

Ynt: 2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi sınava girdim.çalıştık.iyide geçti.inşallah alırız.kaan kardeş a-b yazdım bakalım boş geçmedim.nasıl olsa 3 yanlış bir doğruyu götürmüyor. bu arad ATATÜRK HAVALİMANINDA 6 sene çalıştım.benim kartım tüm kapılar açıktı.yabancılar şube elemanı olunca problem...
  17. BULUTBEY

Ynt: Radyo Amatörü Sınav Tarihi ( 2010 ) sınava girdik hayırlısı.iyi geçti.inşallah işi resmiyete dökecez.
  18. BULUTBEY

Ynt: 2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi hayırlı işler.salahiyet meselesi.kardeşim nasa hava üssüne telsiz operatörü alınmayacak.nebu ya.altı üstü telsiz kullanacaz. kaan kardeş hangi belgeyi alalım.a ve b zor.c içinmi hazırlık yapalım.

19. BULUTBEY

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. bu arada leventi unuttuk. tanıştığıma memnun oldum.üzerime alınmadım.olur böyle şeyler.bende senin gibi 16 yaşında 27 mhz cihazlarla başladım bu sevdaya .askerde ve şimdi mesleğimde aktif kullanıyorum.sınava girdim elektronik bilgime...
  20. BULUTBEY

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. neyse reha abi sen istersen yine konuya kilit vur:) kaanlada biz kapışmıştık.hatırlarsan.ama kaan gibi degerli bir arkadaşım oldu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri