2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan husnuler03 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,155
Ynt: 2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi

BULUTBEY' Alıntı:
sınava girdim.çalıştık.iyide geçti.inşallah alırız.kaan kardeş a-b yazdım bakalım boş geçmedim.nasıl olsa 3 yanlış bir doğruyu götürmüyor.
bu arad ATATÜRK HAVALİMANINDA 6 sene çalıştım.benim kartım tüm kapılar açıktı.yabancılar şube elemanı olunca problem hiç olmamıştı.

O zaman sen anlarsin ne demek istedigimi.

KEGM Telsiz Sube Mud. Eski Istanbul Sahil Radyonun yerinde. Ve burasida Havalimanina dahil bir arazi icinde. Staj yaparken ozel izin alinmisti bana taaa 86 yilinda.

Etiketler

doğru haklısın.zaten apron kartı olmadan girmesi yasak bazı yerlere insanların.

A ve B arasındaki fark artık mors alfabesi değil (kalkmış diye biliyorum) , sadece sınavdan alınan not sanırım... (60-74 B, 75+ A)
Doğru mu bu bilgi?

doğrudur ayrıca

yeni sınav için başvurular kıyı emniyet genel müdürlüğünde yayınlanmıştır ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
73
tb7ea

Acaba mayıs ayında bu sınava katılan arkadaşlar ,forumun üstünde yazılan "yeni sınav zor olacak veya çok değişik olacak " bilgisini doğruladılar mı? Yani bunu 2010 kasım ayı sınavı için soruyorum.Sınav için çalışmaya başlayacağım, eski senelerden farkı var mı?Varsa bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Biraz geç kalmadın mı... ( İSTANBUL 24 Kasım )

KIYI EMNİYETİ nin sayfasındaki soruların hepsi geliyor , şaşırtmacalar var , hazırlıklı ol.. derim

hatta bazı AMATÖRLERİN bile bilmediği hesaplar var...
Örnek :

100 watt gücünde bir cihazınız var
13 Db kazançlı anteniniz var
30 metre kablo da 3 db kaybınız var
2 Konnektör kullanıyorsunuz

bu cihazın antenden çıkan gücü kaç watt olur ...
Buyrun RADYO AMATÖRÜ olacak kişilere ve radyo amatörlerine sorulur..
Bilenler önden buyursun...

Görüşmek üzere

Evet geç kalmışım,tüm notları ve soruları indirdim ,kitap haline getirdim.Fakat yetişmiyecek kendimi mayıs ayına hazırlayacağım. :-\

ali aksoy' Alıntı:
.....KIYI EMNİYETİ nin sayfasındaki soruların hepsi geliyor , şaşırtmacalar var , hazırlıklı ol.. derim....
Bu sorulara veya ilgili metinlere sayfanın neresinden ulaşılıyor bulamıyorum valla :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR