Arama sonuçlarınız

1. cculha

Tüm Telsiz Ihtiyaçlarınız Için

Tüm telsiz ihtiyaçlarınız için perakende satış sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.deneyim.net/market Ayrıca Facebook sayfamız; www.facebook.com/deneyimnet İyi çalışmalar dilerim.

2. cculha

Sıfır Kutulu Yüksek Güçlü Profesyonel Pmr Telsizler

1 . Kargo Size Ait 2. Arkadaşlarınızın kanalları sabittir. Kullandıkları ton da sabitse tarafımıza iletirsiniz yazar göndeririz. Ton o cihazlarda alt kanal diye geçer. 0-38 arası değişir örneğin. Profesyonel cihazlarda bunlar sabit olur zırt vırt değişmez. 3. Birçok cihazın araç şarj...
  3. cculha

Telsiz - www.deneyim.net/market

Telsiz - www.deneyim.net/market

4. cculha

Sıfır Kutulu Yüksek Güçlü Profesyonel Pmr Telsizler

Arkadaşlar selamlar. Eski stoktan elimde kalan vitrin ürünlerini piyasa fiyatının çok altına veriyorum. Tüm ürünler 400-480 aralığında çalışan, amatör belgeniz olması halinde amatör bandlarda ve rölelerde uyumlu kullanabileceğiniz, diğer PMR telsizlerle uyumlu çalışan, yüksek çıkış gücüne...
  5. cculha

En Uzun Mesafe Görüşülebilecek El Telsizi

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

6. cculha

İmzam görünmüyor ise site adresimiz; www.deneyim.net/market Kredi kartı ile online sipariş verebilirsiniz.

7. cculha

Ynt: En Uzun Mesafe Görüşülebilecek El Telsizi Gerek amatör, gerek profesyonel Gerek Analog, gerek dijital Gerek kara, hava, deniz ve PMR telsiz ihtiyaçlarınız için, İmzamdaki sitemizden bilgi alabilirsiniz.
  8. cculha

Off road aracım için hangi telsiz ?

Ynt: Off Road Aracım İçin Hangi Telsiz ? .
  9. cculha

Ynt: Off Road Aracım İçin Hangi Telsiz ? Tekrar söylüyorum, sorduğunuz sorular 2 cümlede cevaplanacak şekilde değil. Kullanacağınız bölgede ekibiniz ne kullanıyorsa siz de aynısını edineceksiniz. Onlar CB ise siz de CB. Çoğunluk PMR ise siz de PMR. Ya da bence her ikisi. Zaten kısa dalgada...

10. cculha

Ynt: Off Road Aracım İçin Hangi Telsiz ? Siz de tahmin edersiniz ki o konular o kadar kolay değil. Öyle olsa cep telefonuna pek gerek kalmayacaktı sanırım :) Kısa dalga ile detaylı araştırma yaparsanız sonuçlara ulaşabilirsiniz. Almak istediğiniz cihaza karar verdiğinizde CB veya PMR...

11. cculha

Telsiz Takip

Hazırlayıp satışa sunmuş olduğumuz Telsiz Takip sistemimiz hakkında yazdığım yazıyı paylaşmak isterim. Belki aramızda bu tarz bir sistem ile ilgilenecek birileri vardır. Ya da etrafınızda işe yarayacağını düşündüğünüz kurumlar var ise bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. Kaynak ...
  12. cculha

El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım

Ynt: El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım Hayırlı olsun. Ben çiftli düşünenlere M99 tavsiye ediyorum. Zira 2 adet kulaklığı da kutusuna dahil ve şarj aletleri ayrı. http://www.deneyim.net/market/Midland-M99S-Plus ürünü inceleyebilirsiniz.

13. cculha

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Diamond Anten düşünürseniz bana ulaşabilirsiniz.
  14. cculha

Ynt: El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım İmzamdaki adresten butcenize uygun olani secebilirsiniz
  15. cculha

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına Cb Telsiz Tavsiyesi? Yeni CB telsiz almayı düşünen arkadaşlara önerim, Ton susturma özelliğine sahip CB cihaz almaları yönünde olur.

16. cculha

Ynt: El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım Merhabalar. TC-446S i, amatör banda çekmenin 15 saniye olduğunu yazmışsınız. Nasıl yapıldığını öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
  17. cculha

Amatör Telsiz Tavsiyesi

Ynt: Amatör Telsiz Tavsiyesi Faturali, yasal, resmi ve garantili cihaz dusunen arkadaslar firmamizi tercih edebilirler. Www.deneyim.net/market
  18. cculha

pmr telsiz tavsiyesi.

Ynt: Pmr Telsiz Tavsiyesi. www.deneyim.net/market www.facebook.com/deneyimnet cihan @ deneyim.net 0850 302 6267

19. cculha

Telsiz Tavsiyesi ve Belgesiz Telsiz Kullanımı - Diğer Hususlar

Ynt: Telsiz Tavsiyesi Ve Belgesiz Telsiz Kullanımı - Diğer Hususlar www.deneyim.net/market www.facebook.com/deneyimnet cihan @ deneyim.net 0850 302 6267
  20. cculha

ARAÇ TELSİZİ İLE EL TELSİZİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KURMAK İÇİN TAVSİYE

Ynt: Araç Telsizi İle El Telsizi Arasındaki İletişimi Kurmak İçin Tavsiye Tedarik için ulaşabilirsiniz. www.deneyim.net/market www.facebook.com/deneyimnet cihan @ deneyim.net 0850 302 6267

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.