Arama sonuçlarınız

1. çamlıbel

Göz zevkiniz için...

Ynt: Göz zevkiniz için... Çok güzelmiş. Güle güle kullanın.

2. çamlıbel

Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar.

Uygun bütçe ile iyi iş görecek bir kaç ürün tavsiye edebilirim. Ayakkabı http://www.hepsiburada.com/liste/diadora-montana-su-gecirmez-trekking-ayakkabisi Çorap http://www.kanyonltd.com/?unitID=2&parentID=53&detID=600 İçlik: http://www.hepsiburada.com/liste/lafuma-chamonix-termal-ust-iclik...
  3. çamlıbel

Malzeme Bilgisi - Yorum (Husky Ceket)

Ynt: Malzeme Bilgisi - Yorum (Husky Ceket) Buna sevindim işte:) Alıpta, memnun kalınmadan giymek zorunda olmak kötü birşey ;D

4. çamlıbel

Ynt: Malzeme Bilgisi - Yorum (Husky Ceket) Piyasada ucuz pahalı oldukça fazla çeşit softshell ceket var. Husky algar ısrarımın nedeni; dikişlerin bantlı olması idi. Kısmet değilmiş gelmedi bir türlü:) Husky yerine, Adidas ile TNF arasında çok kararsız kaldım en sonunda ugün bir TNF apex bionic...
  5. çamlıbel

Artık deneyim olmayacak:) Ceketi hepsiburada dan sipariş etmiştim. Tam 10 gündür tedarikçi firmadan gelmedi(sanırım atlas outdoor) bende bugün siparişi iptal ettim. Maalesef durum bu. Bunun yerine önerelicek softshell ceket varsa tavsiye alabilirim.

6. çamlıbel

Dün bir adet sipariş verdim. Bende herhangi bir yorum bulamamıştım ceket hakkında ama, artık deneyip göreceğim:) Kullanınca düşüncelerimi yazarım. Selamlar.

7. çamlıbel

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm Tebrikler doğrusu. Zor bir tarih sayılır malum, havalar... Sorunlara rağmen keyif almışsınız her halinizden belli. Bu arada şu plastik kelepçe olayı tam olmuş:)
  8. çamlıbel

Çakı ve Bıçak Seçimi

Yanlış yazmışım paslanmıyor olacaktı :D
  9. çamlıbel

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bildiğim kadarı ile kararmıyor. Ama bilenler cevaplarlarsa daha doğru olur.

10. çamlıbel

Çakı ve Bıçak Seçimi

Uygun fiyatlı ve kaliteli. http://www.hepsiburada.com/liste/marttiini-lumberjack-carbon-steel-bicak/productDetails.aspx?productId=outmy155401&categoryId=19226#Gorseller

11. çamlıbel

Toyota Urban Crusier

Ynt: Toyota Urban Crusier Poyraz arkadaş tecrübesini paylaşırsa güzel olur. Sadece dizel olulundan, Rav4 ü satıp almayı düşünebilirim.
  12. çamlıbel

Toyota Urban Crusier

Ynt: Toyota Urban Crusier Evet 2012 modelleri cikmis. 4x4 olanlarinida getirmisler. 6 ileri manuel, 1.4 dizel 90 beygir yakit karma 5 lt yaziyor. Fiyat 64.000 civari. Yalniz kilitli difransiyel oldugu belirtilmis sayfasinda o kismini anlamadim.

13. çamlıbel

Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında http://www.sabah.com.tr/fotohaber/dunya/turk_piramitleri_butun_ezberleri_bozacak?tc=28&albumId=16250&page=1
  14. çamlıbel

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında Oktan Keleş adında bir araştırmacı pramitlerden birisine giriyor. Gördüğü heykeli yanındaki rehber çinli ye soruyor ve aldığı cevap " O sizin atanız Oğuz Kaan'ın temsili heykeli" oluyor. Bir de pramitte ay yıldız ve Kayı Boyu damgası var (Bu...
  15. çamlıbel

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında Verdigim linki okuyan var ise, pramitlerde ki heykel ve damgalar hakkinda ne dusunuyorsunuz?

16. çamlıbel

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında Daha doğrusu konamıyorlar. Ah bi konabilseler neler yapacaklarda :)
  17. çamlıbel

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ben gelemiyorum. Sizlere iyi eğlenceler dilerim.
  18. çamlıbel

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. eh bizim sitedeki ilanlarda sanırım malum siteden etkilenmişlerki, fiyat olarak hiç aşağı kalmazlar:)

19. çamlıbel

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Program güzel görünüyor. Bende iki aile olarak( 4 yetişkin, 3 çocuk) geziye katılabilir, Samsun yada Giresun'da sizlerle buluşabiliriz. Ailece gelecek olanlar için otel olayı daha bir netleşirse iyi olur. Selamlar.
  20. çamlıbel

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında Şu coğrafyadan dolayı mutasyona uğramış gen mantığından ana konuya dönerek,(Ne Amerikada ki zenciler nede Kızılderili'ler beyazlaştı, ne de binlerce yıldır bugünki Çin topraklarında yaşayanlar Türkler coğrafyadan dolayı Çin'lilere benzediler) Oktan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri