Arama sonuçlarınız

1. U

Unimogla Yedigöller Yollarında...

Kar nedeniyle kapalı ve ulaşımın imkansız oldugu idda edilen yolları bide biz gorelim dedik?! Sonuç zafer bizim :)

2. U

İşte Seyirlik Bir Unimog U1250

Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250 Bu da çok hoşuma giden bir foto Şavşat/Karagölde kahvaltı
  3. U

Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250 Gezi sonrası bakım saati

4. U

Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250 Karadeniz gezimizden bir kaç foto[attachment=3]
  5. U

Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250 Sagolun arkadaslar cok fazla on-line olamıyorum. Lastikler tamamen kendi çalışmamız. Perçin çakarak çivili hale getirdik ,güzel bi gorselliği oldu fakat kar yagmadığı için performanslarını deneyemedik.

6. U

Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250 İlan panosunda satılık bi u1700l miz var ama.

7. U

Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250 Şuan satmayı düşünmüyorum. Gercekten degerli bi araç ve üzerinde cok emek var. Daha sonra detaylı fotolar koyarım.
  8. U

MercedesBenz Aksaray tesislerinin 0001 üretim numaralı UNİMOG'u olma özelliğine sahip bu arac ilk olarak fuar ve tanıtım amaçlı kullanılmıştır. Dolayısıyla tüm ekipman ve eklentileri (Tüm işvitesleri,ön arka P.T.O çıkışları,ön arka full hidrolik çıkışları vs...) eksiksiz çalışmaktadır.Çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri