İşte Seyirlik Bir Unimog U1250

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unimog Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,003

unimog

Yeni Üye
MercedesBenz Aksaray tesislerinin 0001 üretim numaralı UNİMOG'u olma özelliğine sahip bu arac ilk olarak fuar ve tanıtım amaçlı kullanılmıştır. Dolayısıyla tüm ekipman ve eklentileri (Tüm işvitesleri,ön arka P.T.O çıkışları,ön arka full hidrolik çıkışları vs...) eksiksiz çalışmaktadır.Çok amaçlı kamyon olarak projelendirildiğinden her türlü ekipmanla yol alabilir. Ayrıca diğer unimoglardan farklı olarak;

-Çift kaliperli fren sistemi
-Motor freni
-Isıtıcılı mazot filtresi
-Rezistanslı ön cam ve aynalar
-Ön kaput içerisine gömülü motorlu 600watt uçak farı
-El gazı
-Marş emniyet muşürü
-Orjınal 40,000km
-8 ileri 8 geri
vb gibi özelliklere sahiptir.

2008 yılı karadeniz turunda sırtında tasıdıgı karavanıyla gercekten guzel bir iş cıkartan aracımı UNİMOG severlerle paylaşmak istedim.

IMG_1382.jpg

IMG_1377.jpg

Etiketler
Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250

çok güzelmiş allah nazardan saklasın...yalnız lastikleri ile ilgili bilgi alabilirmiyim?ve biraz daha resim olsa çok daha iyi olurdu..

Vay vay vaaaaaay , Harika , hayallerimin aracı. Paylaştığınız için teşekkürler, Satmayı düşünüyormusunuz?

Şuan satmayı düşünmüyorum. Gercekten degerli bi araç ve üzerinde cok emek var. Daha sonra detaylı fotolar koyarım.

Onu gördüm , şu an için alabileceğimden değil sadece meraktan sordum, ama bu çok güzel, İyi günlerde kullanın.

on numara bir araç...

her donanımı fazlasıyla mevcut...

güle güle kullanın...

benim bir sorum olacaktı... lastiklerdeki civiler özel mi ? onlar hakkında biraz bilgi verir misiniz ?

güle güle kullanın.unimog olurda güzel olmazmı:D
internette bilgi bulamıyorum acaba u1250 nin motor hacmi nedir?

Sagolun arkadaslar cok fazla on-line olamıyorum. Lastikler tamamen kendi çalışmamız. Perçin çakarak çivili hale getirdik ,güzel bi gorselliği oldu fakat kar yagmadığı için performanslarını deneyemedik.

mogzilla' Alıntı:
6 silindir 6000 cc turbodizel

teşekkür ederim nadir amca ama bu seride 1300L 1400L 2250 bu serideki modellerde motor hacmi az olan yok mu.
u404 u416 serilerinde 2500cc olduğunu biliyorum.yanılyormuyum

Bu da çok hoşuma giden bir foto Şavşat/Karagölde kahvaltı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR