Arama sonuçlarınız

1. M

MotoPlus 2009

Ynt: MotoPlus 2009 cuma günü fuardaydım... Bence tam bir hayal kırıklığıydı ...

2. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları Konumu zenginleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim endurocu bey. Peki XT500 için , XT660'ın dedesi demek mümkünmüdür acaba? :)
  3. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları evet haklısınız endurocu bey :)

4. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları evet bir karışıklık olmuş.. Şöyle düzelteyim endurocu bey :) Ktm 950 LC 8 Dakar Ktm 660/690 Lc 4 Dakar
  5. M

Dövme ?

Ynt: Dövme ? Resim isteriz o zaman :)

6. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları Şimdiye kadar hangi atv markaları Dakar'a katılmış hiçbir bilgim yok. Aslında genel olarak atv'ler hakkında bir bilgim yok :) Biraz araştırıp ondan sonra resim eklerim :)

7. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9739.0 Pek kayıt yaptırmak sayılmaz tabiki ama faaliyetlerden haberdar olabilmek için buraya bilgilerimi yazmamı önerdiler bana. Sadece trekking için değil anladığım kadarıyla
  8. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok keyifli görünüyor :)
  9. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Araçsız yapılan rafting fotoğrafı varsa onuda görmek isterim ;D Offroad'la beraber oda sayıldı çünkü arada ;)

10. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D tabanway offroad 'da güzel ;D resimde gayet açıklayıcı olmuş cidden ... Sanırım İstanbul grubuna kayıt yaptırmayı başardım. Elimden geldiği kadar faaliyetlere katılmaya çalışacağım.

11. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) trekking olur rafting olur motorsikletle yapılırsa offroad olur herşey olur :) sitenin her konusunu ayrı ayrı takip ediyorum zaten 8)
  12. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Şehirden kaçmak için fırsat kolluyorum öyle diyim. Gezenbilir'ide bu sayde buldum aslında. Nereye gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? kimlerle gitmeliyim? derken burası çıktı karşıma :)

13. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kesinlikle gezilmesi gerekir haklısın :) Yalnız İstanbul'da yaşamaya başlayınca insan gezmek konusunda da değişiyor. Buraya geldiğim zaman şurayıda gezerim burayada giderim diye bir sürü yer planlamıştım ama bir süre sonra İstanbul'un kalabalığına...
  14. M

Bir Kaç Güzel Spor Fotoğrafı

15. M

For the Love of Bike

16. M

Moto GP Padok Kızları...

Ynt: Moto GP Padok Kızları...
  17. M

Dakar Motorları

Yamaha 600 Tenere Yamaha YZE 750 Tenere Yamaha YZE 850 Honda XL 600 Dakar BMW F650 RR Cagiva 900 Ecureuil BMW HPN BMW R80 1000 KTM 660/690 LC 4 Dakar Honda NXR 750 HPN BMW R 900 RR Yamaha XT 500 Suzuki DR-Z 800
  18. M

Aprilia - Rxv 4.5 - 5.5

İtalyanlar bu işi biliyor :) Motor 77° Çift silindir V SOCH motor, Su Soğutmalı, Titanyum Alaşımlı Valf Yakıt 7.8 L Çap x Stroke 76 x 49.5 mm (80 x 55 mm) Silindir hacmi 449 cc (549 cc) Max. Güç 70 hp Frenler Ön Fren: Ø 270 mm Özel Dizayn Çelik Disk Arka Fren: 240 mm Özel Dizayn Çelik...

19. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) "mericte istanbul insanı pişman eder mi " :) eder hemde öyle bir ederki... İstanbul deyince aklıma gelen tek bir kelime var " kaos" :)
  20. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 4 sene kadar İzmir Güzelyalı'da yaşadım. Hayatımın en güzel günleri orada geçti diyebilirim :) İstanbul'a geldiğime bin pişmanım çok özlüyorum İzmiri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri