Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onumuzdeki sene, (Anne Baba ve 7 yaşında bir çocuk oluşan) 2 Aile ile Orta Asya Gezisi planlıyorum.
Planım Sudur(Süre 30 gün)
1. İstanbul/Moskova/Ulan Bator (1 gün)
(İstanbul'dan ucağın gece kalkıp,Moskova sabah indiğini ve Moskova/Ulan Bator uçuşununda gece oldugunu farkettim. Günü birlik...
Ynt: Yesil Pasaportlular AF Paris Aktarmalarında Paris'i gezebilir mi?
Bu cevap; evet, aktarmalarda havalimanından çıkabilirsiniz ancak Paris için 1 saatlik yolculugu goze almalısınız diye yorumluyorum :)
(Anne Baba ve 7 yaşında bir çocuk oluşan) 2 Aile ile Orta Asya Gezisi planlıyorum.
Planım Sudur:
Süre 30 gün
1. İstanbul/Moskova/Ulan Bator (1 gün)
(İstanbul'dan ucağın gece kalkıp,Moskova sabah indiğini ve Moskova/Ulan Bator uçuşununda gece oldugunu farkettim. Günü birlik Moskova'yı...
ABD'ye Air France ile gidip-gelmeyi tercih edersek,aktarma yaparken Paris'e mesela sabah insek ve istanbul aktarmasini aksam yapsak(ve bizde Paris'i gunu birlik gezsek) olabilir mi, havalimanından cikabilir miyiz? (Yesil Pasaportumuz oldugu icin Fransa Vize istemiyor, bir daha ne zaman boyle...
Ynt: Gittim Gördüm Geldim...
harika..size bi sey sormak istiyorum.uzerime kayitli bi transporterla yunanistan-makedonya-arnavutluk-karadağ-hırvatistan-bosnahersek-sonra tekrar karadağ-kosova-makedonya ve bulgaristan yapmak istiyorum.ilkkez kendi aracimla cikicam.nekler yapmak lazim?
Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km
harika..size bi sey sormak istiyorum.uzerime kayitli bi transporterla yunanistan-makedonya-arnavutluk-karadağ-hırvatistan-bosnahersek-sonra tekrar karadağ-kosova-makedonya ve bulgaristan yapmak istiyorum.ilkkez kendi aracimla cikicam.nekler yapmak lazim?
Ynt: Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı?
KEŞKE..ama zaman ve para o kadar az ve gezecek o kadar çok yer varki..Güne Sabah 7de başlayıp akşam 10 da bitirsek bilem sığmazmıki..
Evet Ben geldim..ve hemen sorayım:)))
Transporter bir araç ve kafadengi 10 arkadaşımla Nisan'ın son haftası
a) ya çeşmeden feribotla sakız-pire-atina-(bu geçişin ücreti hakkında bilgisi olan varmı?)
b) yada gelibolu keşan ipsala üzerinden dedeağaç-iskeçe-kavala-selanik..(yunanistana girişte...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Evet Ben geldim..ve hemen sorayım:)))
Transporter bir araç ve kafadengi 10 arkadaşımla Nisan'ın son haftası
a) ya çeşmeden feribotla sakız-pire-atina-(bu geçişin ücreti hakkında bilgisi olan varmı?)
b) yada gelibolu keşan ipsala üzerinden...