Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Alınık 30 9,5 15 MT Lastik Stepne İçin

Ynt: Alınık 30 9,5 15 MT Lastik Stepne İçin Güncel...

2. yerbezi

Ynt: Alınık 30 9,5 15 MT Lastik Stepne İçin Güncel...
  3. yerbezi

Arkadaşlar durumuna göre 100 TL ye kadar verebileceğim kullanılmış MT lastik arıyorum. Stepne olarak kullanacağım için diş durumu çok da mühim değil.... İrtibat: 0 544 92 55 888 Sertan

4. yerbezi

Satılık BF Goodrich AT Lastik 215-75-15

Ynt: Satılık BF Goodrich AT Lastik 215-75-15 Güncel
  5. yerbezi

Satılık BF Goodrich AT Lastik 215-75-15

Arkadaşlar daha büyük ebata geçeceğim için şu anda aracımda kullandığım BF Goodrich AT lastikleri satıyorum. 4 adedi 450 TL. + stepne olarak beşinci lastik hediye Diş durumu iyidir. Lastikler tamir görmemiştir. Vitaralarda yükseltmesiz olarak kullanılabilmektedir. Yanında birde aynı ebatta...

6. yerbezi

OnOff Balıkesir - Gömeniç ve Karagedik Gezi Fotoğrafları (21 Mart 2010)

Ynt: OnOff Balıkesir - Gömeniç ve Karagedik Gezi Fotoğrafları (21 Mart 2010) Çağatay ellerine sağlık, çok güzel olmuş...

7. yerbezi

Balıkesir - Gömeniç Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Balıkesir - Gömeniç Gezisi (21 Mart 2010) Vay be ben de gelio muşum :D Gelmem mi gezi yaparız da...
  8. yerbezi

Plakalık Tavsiyesi

Ynt: Plakalık Tavsiyesi Resim anlatsın.. değiştirdim artık tamponu, eski hali....
  9. yerbezi

Plakalık Tavsiyesi

Ynt: Plakalık Tavsiyesi Plaka yırtılmıyor ki, tampondan kopuyor vidalar genelde su geçişlerinde veya benzeri durumlarda...

10. yerbezi

Suzuki Jimny 4 Çeker Çalışmama ve Motor Arıza Uyarısı Problemi

Ynt: Suzuki Jimny 4 Çeker Çalışmama ve Motor Arıza Uyarısı Problemi sadece sol ön hub değişmesi yanlış bence.. öbürü de arızalanmış olabilir akabinde... tek hub 700 tl. :o servisler iyi kazanıyor walla.. Manuel hub alsın bence, aldığını da iade etsin mümkünse... manuel hublar 200 usd civarı

11. yerbezi

Sis Farı Seçimi

Ynt: Sis Farı Seçimi arkadaşlar sis tabakası zeminin yaklaşık 10 cm üzerinden başlar. Aracın kısa farları dahil ve kısa farların üzerindeki (konum olarak yerden yükseklik) aydınlatmaların hepsi görüş alanınızdaki sis tanelerine çarpıp parlayacak ve önünüzde duvar gibi duracak, görüşünüzü...
  12. yerbezi

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? ilginize teşekkür ederim. Amatör bant demişsiniz ama öğrendiğim kadarıyla bu telsiz; polis, 112 acil, jandarmanın kriptosuz olan telsizlerini dinleyebiliyormuş. dahası diğer askeri telsizleri de dinleyebiliyormuş ama kriptolu olduğu...

13. yerbezi

Porya Kilitleri

Ynt: Porya Kilitleri arkadaşlar ben zamanında hırs yaptım, otomatik hub'ı tamir edeceğim diye, çünkü mekanizmanın çalışması gayet basit ama nedense olmuyor. Aslında oldu da çok az bir süre idare etti, hiç birşey orjinalinin yerini tutmuyor. tamir edecem diye harcayacağınız paranın üstüne bi o...
  14. yerbezi

Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir yanlış anlaşılmalar olmuş, ben özür dilerim.. doğru; dediğiniz gibi 3k ile 5k arasında da farklar var.
  15. yerbezi

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar gerçekten tarihi bir anın fotoğrafı, teşekkürler...

16. yerbezi

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir Bu arada yazınızı incelerken dikkatimi çekti, kusura bakmayın yani, yazınız da içten sürttüğünü söylüyorsunuz, bugünde sürtme olayı yaşamadığınızı söylüyorsunuz. Ben de "235-75R15 ebatı tam turda ve artikülasyonlarda...
  17. yerbezi

Ynt: suzuki vitara jlx en büyük hangi oranda lastik ve jant takılabilir Şenol bey yanlış anlaşıldım heralde, özür diliyorum sizden... büyük lastikle kullanarak hata yapıosunuz filan gibi bir anlam çıkmasın, hatadan kastım ölçüm hatası, ben 215 lastikle max artikülasyona girdiğimde lastiği...
  18. yerbezi

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi o zaman biri piknik tüp getirirse iyi olur. ben gene getircem, biraz daha idare eder bizi. kozalaklar olması lazımdı, onları da alırım. Katlanır masa ve 2 sandalye de benden. pmr ler şarjda. aklıma gelmeyen bişi olursa hatırlatırsanız sevinirim...

19. yerbezi

Ynt: suzuki vitara jlx en büyük hangi oranda lastik ve jant takılabilir 235-75R15 ebatı tam turda ve artikülasyonlarda içten sürtüyor. (sürtmediğini söyleyen de var ama hata yapıodur biryerde kesin). Geriye 225-75R15 ve 215-75R15 kalıyor. 225 ile ilgili bilgim yok. bende 215 bfg a/t var. max...
  20. yerbezi

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Bi güzergah yok, amacımız uzaklara gitmeden en yakın yerden girmek çamura, elmagediği 60 km.. toplamda 120 km asfalt olacak... pek mantıklı gelmiyor bana. yaktığımız yakıta yazık, bir özelliği de yok. ama ekibe uyarım, arıza yaratmam, kişisel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri