Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 98 Discovery'mi Satıyorum
ah ah.. :'( mecbur kalmasam satar miyim.. tam da yagmurlar baslamisken.. kim alirsa 6-8 ay sonra geri isteyecegim zaten. :) :) :)
Ynt: Lopez Yolundan Kareler (23 Mart 2008)
yaa biraz gec oldu ama ancak gonderebiliyorum fotograflari.. gercekten cok eglendik o pazar. super camur vardi.
ozellikle tek aracla vincsiz ve lastiksiz gelen 4 iskarpinli delikanlinin kurtulma cabasini gormeliydiniz. Neyse Mert onlari yolda...
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)
Arkadaşlar, 4x4 araçla ilk off-road gezimizde tahminimizden çook eglendik.. Bu gercekten ilaci olmayan bir hastalik. Biraz geç oldu ama çektigimiz bütün fotograflari sizinle paylaşmak istedik. hiç ayıklama yapma firsatimiz olmadi. Umarız...
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
valla ben seve seve yaparım yeni bişeyler ama herkesin katkısı olursa daha eglenceli olur. yoksa büyük sorumluluk olur benim için.. :D :D
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
valla o kadar güldük ki serkan'la dün gece, sizlerle paylaşmadan edemedim.. cok güzel fotograflar var.. daha ne hikayeler cikar onlardan.. :)