Arama sonuçlarınız

1. panda

Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? Anlayışınız içinteşekkür ederim.Bu arada fena halde üşütmüşüm evde yatıyorum.Annemle babam işte.okulu asmam konusunda gösterdiğiniz hassasiyet içinde teşekkür ederim. :)

2. panda

Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? Yasiko amca ,ben bu siteyi tatilde tanıştığım bir abi sayesinde buldum.Anne ve babamı üye olmam için ikna edebilmem 3 ayımı aldı.Önce onlar bir süre forumu incelediler daha sonra bu forumun benim yaşımdakilerede uygun olduğunu...
  3. panda

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum Bencede kilitli kalmış yardım istiyor.Karakola haber vermek lazım. ;D ;D ;D

4. panda

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum Garajı merakla bekliyoruz. ;D ;D ;D
  5. panda

Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza)

Ynt: Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza) Evet yakından görmek gerekir.

6. panda

Ağlatan Dodge, Ağlayan ise Cherokee

Ynt: Ağlatan Dodge, Ağlayan ise Cherokee Evet video yu göremiyoruz.

7. panda

Mağara Dalış Fotoğrafları

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları Kemer Üçadalar mevkiinde 20 metrelerde mağara dalışı yapmıştım.Maalesef fotoğraf yok.Mağara içinde sarkıt ve dikitler var.
  8. panda

Switchboard

Ynt: Switchboard Kar üzerinde risk almadan eğlenmek isteyenler için ideal bir alet.
  9. panda

Kartepe'de Tekelciliğe Son ...

Ynt: Kartepe' de Tekelciliğe Son ... Böyle büyük çaptaki kayırmaların önünü kesmsk bu memlekette çok zor.Minareyi çalan kılıfını hazırlıyor.İnşallah başarırız.

10. panda

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road Böyle bir işte karın tokluğuna çalışırım valla.

11. panda

Zorunlu İniş

Ynt: Zorunlu İniş O yaştaki birinin zaten ceza-i ehliyeti yokki,yanlış anlaşılsın ;D ;D ;D
  12. panda

Hız Limiti

Ynt: Hız Limiti Hasan bey sizin gibi iyimser düşünen insanları gördükçe yitirmiş olduğum umudum tekrar filizleniyor.

13. panda

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Çok yakın bir arkadaşımda aynen sizin gibi düşünüyordu.İstediği zaman ineceğini söyleyip arkama aldım.Maksadım 100-200 metre kadar bir mesafe katedip indirmekti.O gün 120 k.m yaptık.Şimdi ise motosikletçilere farklı bir gözle bakıyor.
  14. panda

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci Eğer bu gerçekse adamların vay haline.Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz.Ya bir kazaya kurban giderler yada bu aleti piyasaya sürmeye ömürleri yetmez.
  15. panda

Hız Limiti

Ynt: Hız Limiti Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye...

16. panda

Dövme ?

Ynt: Dövme ? Sildirmek,yaptırmaktan daha zor olduğu için doğru karar vermek gerektiğini düşünüyorum.
  17. panda

Kask Tak !

Ynt: Kask Tak ! En tehlikeli kazalar kısa mesafelerde yaşanır.Genelde kask ve koruma kullanılmaz.
  18. panda

Rodajın İncelikleri...

Ynt: Rodajın İncelikleri... Ben rodajı bir spor aktivitesine başlamadan önce yapılan ısınma hareketlerine benzetirim.Bu da 3000-3500 devir arası hareketlerdir.

19. panda

Motosiklette GPS

Ynt: Motosiklette GPS Zumo 550 kullanıyorum.
  20. panda

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Hayret bu kadar eğitici bir yazı neden böyle arkalarda kalmış.Tesafüfen gördüm.Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri