Arama sonuçlarınız

1. 3

Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010) Gülden aşağı kurtarmıyor ama idare eder :D :D Cihanla ilgili bişeymi paylaşıcan abi ;D ;D ;D

2. 3

Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)
  3. 3

Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010) Tolga ve Canın manda gölündeki başarılı atraksiyonlarını biran önce görmek isterim.Ama onlarda,video ve fotoğrafları görmek için cevzili baklavamı ısmarlasalar ;D ;D Necmi abi senin neden ordan geçerken fotoğrafın yok ? ;D ;D ;D

4. 3

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Arkadaşlar çok keyifli ve güzel bir etkinlik oldu.Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler ;)
  5. 3

Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010) Cancım ilgine teşekkür ederim kardeşim.Ben siteye pek girmediğimden gezileri senin gibi sevdiğim dostlardan haber alıyorum.Ben yokum bu gezide ama nasılsa daha çok etkinliğimiz olur.Sağolsun bi abimiz haber verdi...

6. 3

Bafra'dan Çanakkale'ye

Ynt: Bafra'dan Çanakkale'ye Teşekkür ederim abi,keşke imkan olsaydıda katılabilseydim sana.Yolun ve işin eğlence,yeme içme,gezme kısmının seninle muhteşem olacağına eminim abi.Ben bu kadar fotoğraf beklemiyordum açıkçası, cep telefonu içinde oldukça güzel fotoğraflar ;) ;) ;)

7. 3

Bafra'dan Çanakkale'ye

Ynt: Bafra'dan Çanakkale'ye Necmi abi paylaşımlar için teşekkürler devamı varsa eğer karadenizin muhteşem güzelliklerinin fotoğraflarını görmek isterim.Sanırım Muğlaya kadar epeyce bi fotoğraf ve güzellik paylaşırsın bizimle ;) :D Seninle gezmek vardı buraları ;D ;D
  8. 3

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Arkadaşlar suya girerken benim botları çıkarmıştım,kezban onları ateşin yan tarafına bir yere koymuş poşetle beraber,botlarımdan haberdar olan,gören,duyan varsa bana haber verirse sevinirim.... ;)
  9. 3

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Murat kardeşim ve Kezbancım çok emek harcayıp çokta güzel fotoğraflar çekmişsiniz ellerinize sağlık :D :D :D

10. 3

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Mustafa Tezelden alıntı: Hakan nasıl altın çıktı mı bari. Amerikadaki altın arayıcıları gibi çıkmışsın. ;D :D :D Mustafacım bizi kandırmışlar hiçbişey yok burda.Altın var diye sac yıkatıyorlar adama ;D ;D ;D

11. 3

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Harika bir geziydi herkese teşekkürler.Beni aracında misafir eden Kerim abiyede ayrıca teşekkür etmek istiyorum :D :D :D
  12. 3

Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010

Ynt: Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010 valla abi ne yap et gel işte ;)

13. 3

Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010

Ynt: Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010 1- Necmi Çevirme (2 çocuk 2 Büyük) M/S lastik CB PMR vs vs vs .... 2- tolgameltem (2 kişi) AT lastik, PMR, Tavan sepeti(yeni yaptırdım Grin) 3-Ufuk Özkan 3 kişi 4-Cihan ülker...
  14. 3

Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN)

Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk abi ellerine sağlık şahane fotoğraflar,gene yapmışsın yapacağını ;D ;D ;D
  15. 3

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Arkadaşlar hoş geldiniz,fotoğraflardan ve mesajlarınızdan anladığım kadarıyla muhteşem ve sorunsuz bir etkinlik geçirmişsiniz.Birtek Can tekrar bi şanssızlık yaşamış,geçmiş olsun Can umarım son olur bu.Keyif...

16. 3

Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010) Arkadaşlar kaza geçiren herkese geçmiş olsun.Araçlarınızdaki hasar için üzüldüm ama sizlerde herhangi bir sağlık problemi olmaması sevindirici.
  17. 3

Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) İnşallah kardeşim,gönüller bir olduktan sonra heryere gideriz.Eğlenmenize ve sorunsuz gidip dönmenize sevindim.Keşif gezisi olsada güzel bir etkinlik olmuş.Şu araçların yan yana dizilip farlarını açtığı fotoya bayıldım :D :D ;)
  18. 3

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Muratcım fotoğraflar enfes yine ellerine sağlık ;) :D :D

19. 3

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Arkadaşlar keyifli bir gezi olmuşa benziyor,paylaşımlar için teşekkürler ama keşke Cihanı ponponlu şapkasıyla değişik açılardan daha çok çekseydiniz ;D ;D ;D ;D ;D
  20. 3

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Necmi abi ,sende Ufuk abiyle forumun ihtiyar heyetini alıp ,alternatif yaşlılar etkinliği düzenle,çamur yol vermezse piknik yaparsınız ;D ;D ;D Bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun abi,bol çamurlu geziler. ;D ;D ;D

Geri