Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR BÜYÜK BİR KEYİFLE KULLANDIĞIM 2006 MODEL GRAND VİTARA XL7 2.0 TD ARACIMI SATIYORUM..ARACIMIN FOTOGRAFLARI VE BİLGİLERİ MALUM SİTEDE BULUNMAKTADIR....GERÇEKTEN MÜKEMMEL VE EŞE DOSTA GİTMESİNİ İSTEDİĞİM BİR ARAÇ..MERAKLILARIN BİLGİSİNE...
ARKADAŞLAR...
SUZUKİ GRAND VİTARA XL-7 2.0 TD ARAÇ ALMAK İSTİYORUM..
TEMİZ GÜZEL EŞE DOSTA YARAR ..BAŞINDAN ÇOK AĞIR KAZALAR GEÇMEMİŞ ..BELKİ BİR KAÇ PARÇA BOYASI MAKUL GÖRÜLEBİLECEK . TABİKİ FİYATI DA MAKUL DÜZEYLERDE BİR XL-7 2.0 TD İHTİYACIM VARDIR..
GRUPTAN YADA EŞTEN DOSTTAN ARACINI...
ARKADAŞLAR..
İSTANBUL BAĞCILAR-GÜNGÖREN SANAYİ CİVARINDA GÜVENLE SUZUKİ GRAND VİTARA 2.0 TD EKSPERTİZİ YAPTIRABİLECEĞİM BİR SERVİS ARIYORUM..BİLGİSİ OLAN VARSA ACİL OLARAK PAYLAŞIM RİCA EDİYORUM.. 15 EYLÜL 2014
PAZARTESİ GÜNÜ İSTANBUL DA OLACAĞIM..O NEDENLE ACİL YARDIM RİCA EDİYORUM SİZLERDEN
Ynt: Alınık... Suzuki Vitara 2.0 Hdi
umut bulamadım...
diğer arkadaşlar 2000 model 1.6 5 k jlx imi 2 hafta önce sattım.. 2.0 hdi aramamın sebebi yalnız ve yalnızca bagajın rahat ve geniş olması.. 1.6 jlx in bagajında en küçüğünden dahi olsa lpg tankı herşeye engel oluyor..
ARKADAŞLAR ..
SUZUKİ VİTARA HDİ TİPİ ARAÇ İHTİYACIM VARDIR...
BAHSE KONU ARAÇ SAHİBİ OLUP SATMAK İSTEYEN ARKADAŞIMIZ VAR İSE BURADAN MESAJ ATABİLİR. YADA NUMARALARINI YAZARLARSA BENDE DÖNÜŞ YAPABİLİRİM...
Değerli arkadaşlar..aşağıda linkini vereceğim 2000 model suzuki vitara aracım satılıktır...satış sebebim model yükseltmek istememdendir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-bayramlik-172927481/detay
ÜYE ARKADAŞLARIMDAN YADA ONLARIN TANIDIKLARINDAN 2006-2008 ARASI SUZUKİ GRAND VİTARA XL 7 2.0 TD SAHİBİ OLUP ARACINI SATMAK İSTEYENLER VARMIDIR?
ARAÇTA ARANILAN ÖZELLİK OLARAK SÖYLEYEBİLECEĞİM ŞEY KM Sİ DÜŞÜK MOTOR ŞANSIZMAN DURUMU İYİ VE KAZASIZ OLMASIDIR..
BOYA İŞİNE ÇOK TAKINTIM OLMASA DA...